Όταν η Ελένη Μενεγάκη δεν αφήνει την Τατιάνα Στεφανίδου να πάρει ανάσα τηλεθέασης

Η «Ωραία Ελένη» της ελληνικής τηλεόρασης με την εκπομπή «Ελένη» του Alpha και η Τάτι του κοινού με το «Μία» του Star διασταύρωσαν τα ξίφη τους με τα μηχανάκια της Nielsen να καταγράφουν τέταρτο-τέταρτο τα αποτελέσματα όλη την εβδομάδα. Σε έναν αγώνα μάλλον άνισο ή θα έλεγε κανείς χωρίς ανατροπές και σασπένς.

Την περασμένη Δευτέρα, στην πρεμιέρα

της «Ελένης», η ξανθιά παρουσιάστρια με την ομάδα της έφτασαν στο σύνολο το 22,7% και στο δυναμικό κοινό το ποσοστό του 32,3%. Το «Μία», από την άλλη, απέσπασε το ποσοστό του 10,3% στο σύνολο και του 8,1% στο δυναμικό κοινό μένοντας «τηλεοπτικά» μίλια μακριά από τον Alpha. Μάλιστα, τα νούμερα της δεύτερης δεν θύμιζαν σε τίποτα την πρώτης της τηλεοπτική εβδομάδα που δεν είχε να ανταγωνιστεί την Ελένη και είχε συγκεντρώσει στο σύνολο 17,8% και στο δυναμικό 18,5%.

Η δεύτερη μέρα της «κόντρας» συνεχίστηκε με νικήτρια, επίσης, την Ελένη Μενεγάκη. Η βασίλισσα της μικρής οθόνης συγκέντρωσε στο σύνολο 19% και στο κοινό 15-44 27,9% με την παρουσιάστρια του Star να ακουμπά το 10,8% και 8,6%, αντίστοιχα. Φτάνοντας στην Τετάρτη, 01 Οκτωβρίου, ο μήνας μπήκε με το δεξί για τους ιθύνοντες του Alpha και την Ελένη Μενεγάκη. Η Ελένη έφτασε στο 20,2 στο σύνολο και στο 26,4 στο δυναμικό με την Τατιάνα να βρίσκεται αρκετά πιο κάτω, στο 12,4% στο σύνολο και στο 8,5% στο δυναμικό. Μέχρι και τις επόμενες μετρήσεις, η Ελένη σίγουρα κοιμάται ήσυχη αφού όπως όλα δείχνουν για μία ακόμα χρονιά είναι η νικήτρια.

The post Όταν η Ελένη Μενεγάκη δεν αφήνει την Τατιάνα Στεφανίδου να πάρει ανάσα τηλεθέασης appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα