Όταν ο Τζίμης Πανούσης συνάντησε την Πάολα – Της πήρε το μικρόφωνο και… τραγούδησε Καζαντζίδη [βίντεο]

12:47 8/6/2015 - Πηγή: KoolNews

Tο βράδυ του Σαββάτου επιφύλασσε μια άκρως ευχάριστη έκπληξη στην Πάολα που εμφανίζεται στην Πύλη Αξιού στη Θεσσαλονίκη, καθώς ακόμα ένας αγαπημένος τραγουδιστής αποφάσισε να την επισκεφτεί και να τραγουδήσει μαζί της. Αυτή τη φορά, στο πλευρό της διασκέδασε ο… Τζίμης Πανούσης!

Ο Πανούσης βρέθηκε στο νυχτερινό μαγαζί, για να διασκεδάζει με το πρόγραμμα της Πάολας, ενώ κάποια στιγμή πήρε το μικρόφωνο, τραγούδησε Στέλιο Καζαντζίδη με την ίδια να... χτυπάει παλαμάκια και ξεσήκωσε τους θαμώνες

του μαγαζιού.

Τζίμης Πανούσης, Πάολα & Κωνσταντίνος Ρήγος

Από τη μεριά της η Πάολα συνεχίζει ολοένα και περισσότερο να δέχεται επισκέψεις στους χώρους όπου εμφανίζεται, από καλλιτέχνες που ανήκουν σε διαφορετικό είδος μουσικής και δεν συχνάζουν στις μεγάλες πίστες.

Μετά τον Διονύση Σαββόπουλο που πήγε στην Πύλη Αξιού την προηγούμενη εβδομάδα, έκπληξη προκάλεσε και η παρουσία του Τζίμη Πανούση στο νυχτερινό κέντρο. Ο Τζίμης Πανούσης τραγούδησε μαζί της ένα τραγούδι του Στέλιου Καζαντζίδη και απ’ ότι φαίνεται στο παρακάτω βίντεο διασκέδασε αρκετά...

Πηγή: ToraTora.gr

The post Όταν ο Τζίμης Πανούσης συνάντησε την Πάολα – Της πήρε το μικρόφωνο και… τραγούδησε Καζαντζίδη [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Αναζητήσεις
πανουσισ γουρουνακι βιτεο
Τυχαία Θέματα