Όταν σοβαρεύτηκε νίκησε εύκολα

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Λιμόζ με 75-49 και στο 2ο ημίχρονο έπαιξε όπως θέλουν παίκτες, προπονητές, διοικούντες και φυσικά ο κόσμος της ομάδας. Double double o Γιανγκ (13π. 10ρ., 5κοψ.) και ο Σπανούλης (10π., 10ασ.). Εξαιρετικοί Πρίντεζης (15π.), Μάντζαρης (10π. 8ρ., 5ασ.) και Στρόμπερι (12π.).

Ο Ολυμπιακός

διέλυσε τη Λιμόζ παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ στο δεύτερο ημίχρονο του ματς. Οι Πειραιώτες έκαναν στο παρκέ όλα όσα θέλει να βλέπει από αυτούς τόσο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και η διοίκηση, όσο φυσικά και ο κόσμος της ομάδας.

Μετά από ένα νωχελικό πρώτο 15λεπτο του ματς κατά το οποίο ο Ολυμπιακός είχε 7/22 δίποντα, 0/8 τρίποντα και 5 λάθη, πέρασε στο παρκέ ο Γιάννης Αθηναίου ο οποίος άλλαξε τη ροή του αγώνα. Η Λιμόζ ήταν μπροστά στο σκορ με 16-20 και χάρη στον διεθνή γκαρντ (2/2 τρίποντα, καλή άμυνα) οι Πειραιώτες προσπέρασαν με 26-23 (19΄).

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν στο παρκέ όπως έπρεπε. Στην επίθεση δύο εύστοχα σουτ πίσω από τα 6,75 (Σπανούλης, Πρίντεζης)… άνοιξαν την άμυνα των Γάλλων και έπιασαν δουλειά οι ψηλοί (44-36, 26’).

Μέχρι το τέλος της αναμέτρησης οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου συνέχιζαν να παίζουν καλή άμυνα, κάτι το οποίο τους βοήθησε όχι μόνο να διατηρήσουν τη διαφορά, αλλά και να την αυξήσουν.

Διάβασε τη συνέχεια στο gazzetta.gr

The post Όταν σοβαρεύτηκε νίκησε εύκολα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα