Όταν τα ζώα (οι γάτες βασικά) εκδικούνται τα άτακτα πιτσιρίκια [βίντεο]

Τα κατοικίδια ζώα μπορεί να είναι αγαπησιάρικα και να σου προσφέρουν τα πάντα για ένα πιάτο φαΐ και ένα χάδι την ημέρα, αλλά αντιλαμβάνονται πράγματα και θυμούνται. Κι αν αυτό ισχύει μια φορά για όλα τα ζώα, για τις γάτες που είναι καμήλες ισχύει δέκα φορές παραπάνω. Από τη μία υπάρχει η αφέλεια του σκύλου που υπερενθουσιάζεται κι από την άλλη η εκδίκηση της γάτας. Σε κάθε περίπτωση «θύματα» είναι τα άτακτα παιδιά.

Οι σκύλοι χαίρονται τόσο πολύ με τα πάντα. Όταν μπαίνει το αφεντικό τους στο σπίτι κάνουν κωλοτούμπες. Μετά που το βλέπουν να βγαίνει από την τουαλέτα

κάνουν ξανά κωλοτούμπες, λες και μόλις γύρισαν σπίτι. Οπότε είναι πολύ λογικό σε στιγμές ενθουσιασμού να μην ελέγχονται, να τρέχουν ακατάπαυστα και στα τυφλά και όποιον πάρει ο χάρος. Μπορεί επίσης να βρίσκεσαι στο λάθος σημείο. Πάνω στο μαξιλάρι που το δαγκώνουν και παίζουν για παράδειγμα. Ε, θες δεν θες θα βρεθείς ανάποδα.

Οι γάτες από την άλλη αδιαφορούν ως επί το πλείστον για την ύπαρξη σου, εκτός κι αν θέλουν να τρίψουν την ουρά τους, αλλά αν τους πειράξεις ευαίσθητες χορδές βγάζουν νύχι και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή. Υπάρχουν βέβαια και οι κατσίκες που γλείφουν τα πάντα. Δείτε τι έπαθαν μερικά πιτσιρίκια που ξεπέρασαν τα όρια!

The post Όταν τα ζώα (οι γάτες βασικά) εκδικούνται τα άτακτα πιτσιρίκια [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα