Ούρσουλα Άντρες: Το σώμα-πρότυπο της δεκαετίας του 1960

Η Ούρσουλα Άντρες, η γυναίκα από την Ελβετία με τις τέλειες καμπύλες, που έκοψε την ανάσα στον αντρικό πληθυσμό όταν εμφανίστηκε στην ταινία «Dr. Νο» και βγήκε από την θάλασσα με το λευκό μαγιό, της παραμένει και τώρα στα 77 της χρόνια, τόσο εντυπωσιακή όσο τότε.

Αυτό που έκανε την γοητευτική Ούρσουλα να ξεχωρίσει από τα άλλα κορίτσια της εποχής, σύμφωνα με δήλωση του φωτογράφου Γουέμπερ, ήταν σίγουρα η έντονη προσωπικότητα της. Η Ούρσουλα διέθετε επίσης έντονο σεξαπίλ σε συνδυασμό με την αρχοντική ομορφιά της αλλά και την χαρακτηριστική βραχνή φωνή της.

Η

Ούρσουλα, το σύμβολο της ομορφιάς και γυναικείου ταμπεραμέντου, ανακηρύχτηκε το πιο σέξι κορίτσι του Τζέιμς Μποντ σύμφωνα με τους αναγνώστες της βρετανικής Sun, σε δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εφημερίδα για τα 50 χρόνια ιστορίας του «007».

Η Άντρες έχει καταφέρει επάξια να αφήσει το στίγμα της στην μόδα με τα πουκάμισα που έδενε κόμπο κάτω από το στήθος, τα καυτά σορτς, αλλά και τα λευκά μπικίνι όπως φόρεσε και στην ομώνυμη ταινία του James Bond.

1 από 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα