Όζι Όσμπορν: Έχω τρελαθεί δεν είναι αυτή η ζωή που ήθελα

Για την εμμονή της γυναίκας του με την τηλεόραση και πως αυτή επηρέασε την ζωή του μίλησε σε συνέντευξη του ο διάσημος ροκ σταρ.

Ο 64χρονος Όζι ισχυρίζεται πως οι πρώτες εμφανίσεις του ζευγαριού σε τηλεοπτικές εκπομπές, ήταν ιδέα της Σάρον η οποία λάτρευε τους κύκλους των celebrities. ‘Ήταν όμως ένα σχέδιο που ποτέ δεν άρεσε στον τραγουδιστή.

Φαίνεται όμως πως ο κόμπος έφτασε στο χτένι, καθότι σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο διάσημος τραγουδιστής

των Black Sabbath ισχυρίζεται πως πλέον έχει κουραστεί με τις δημόσιες εμφανίσεις και τους φανς.

«Η Σάρον ήταν ανέκαθεν παρανοϊκή με τη σώουμπιζ και όλο αυτό το lifestyle», δήλωσε ο Όσμπορν. «Δεν είναι για μένα αυτά τα πράγματα. Και η Σάρον επιμένει να με γνωρίζει σε ανθρώπους που δεν θέλω να γνωρίσω ή που δεν τους ξέρω καν».

Οι φίλοι του ζευγαριού έχουν δηλώσει πως οι δύο τους ζουν χωριστά στο Λος Άντζελες και πως δεν φορούν πλέον τις βέρες τους. Αναγνωρίζουν όμως πως ο Όσμπορν έχει κουραστεί από όλη την δημοσιότητα και πως θέλει να γίνεται γνωστός από τη μουσική και όχι απλά σαν celebrity.

«Ακόμη και το reality ήταν ιδέα της Σάρον. Ποτέ μου δεν ήθελα να κάνω όλα αυτά τα πράγματα στη τηλεόραση. Από το Osbournes δεν έχω δει ποτέ μου ούτε ένα επεισόδιο. Υπήρχαν στιγμές που έμπαιναν άνθρωποι στο σπίτι μου και δεν γνώριζα ούτε έναν. Θυμάμαι μια φορά ότι υπήρχαν έξω από το σπίτι μου 6 λεωφορεία με Γιαπωνέζους τουρίστες που περίμεναν να μπουν. Με τρέλαιναν όλα αυτά, δεν είναι αυτή η ζωή που ήθελα».

Keywords
Τυχαία Θέματα