Πάει και ο Μάικλ Φασμπέντερ – Αυτός είναι ο νέος του έρωτας [εικόνα]

Τι κι αν είναι 36 ετών; Μόλις την τελευταία 4ετια άρχισε να γίνεται γνωστός στους κύκλους του Χόλιγουντ και από τότε έχει καταφέρει να γίνει ο αγαπημένος των γυναικών. Φυσικά και μιλάμε για τον Μάικλ Φασμπέντερ, τον ηθοποιό που τρέλανε τους πάντες και τα πάντα με τη ταινία «Shame» και έκανε μέχρι και τον Τζορτζ Κλούνεϊ να αποθεώσει τα προσόντα του, με την ατάκα «αλήθεια, Μάικλ, με αυτό που έχεις ανάμεσα στα πόδια μπορείς να παίξεις μέχρι και γκολφ»!

Ωστόσο παρά το γεγονός ότι τα φώτα της δημοσιότητας είναι συνεχώς πάνω του, λίγα πράγματα έχουν ακουστεί για την ερωτική του ζωή. Κάποιες φήμες είχαν κυκλοφορήσει το 2012, ότι έβγαινε με την ηθοποιό Νικόλ Μπεχάρι, ωστόσο πλέον αποκαλύφθηκε ο επίσημος έρωτάς του. Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» τον Φασμπέντερ μαζί με την Βρετανίδα αθλήτρια Λουίζ Χέιζελ.

Μάλιστα ένας φίλος του δήλωσε το US Weekly ότι «ο Μάικλ και η Λουίζ είναι ζευγάρι. Βγαίνουν εδώ και μερικό καιρό, ενώ έρχεται πολύ συχνά στο Λονδίνο για να την δει». Ναι, κορίτσια, πάει και ο Μάικλ Φασμπέντερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα