Παγκόσμια σύναξη δύναμης και πλούτου στις Σπέτσες για το γάμο Κόκκαλη – Μαρτίνου

14:30 8/9/2014 - Πηγή: KoolNews

Ο γάμος της χρονιάς αποτελεί γεγονός. Όσοι βρέθηκαν στο νησί των Σπετσών έγιναν μάρτυρες μιας τελετή που θα μείνει στην ιστορία για τη χλιδή και την κομψότητά της.

Το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκε στις Σπέτσες ο γάμος των κληρονόμων Ντίνου Κόκκαλη και Αταλάντης Μαρτίνου κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Το ζευγάρι που χαμογελούσε συνεχώς, οι τρισευτυχισμένοι γονείς, οι λαμπεροί καλεσμένοι και η υψηλής αισθητικής διακόσμηση τόσο στην εκκλησία όσο και στο χώρο της δεξίωσης, συνθέτουν την εικόνα

ενός γάμου που θα μείνει στην ιστορία ως ένας από τους πιο κομψούς της Ελλάδας.

Το πανάκριβο νυφικό της Αταλάντης Μαρτίνου

Στις 6 Σεπτεμβρίου του 2014 το ζευγάρι ανταμώνει στα σκαλιά της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου για να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου. Ντίνος Κόκκαλης και Αταλάντη Μαρτίνου παντρεύτηκαν την ίδια ημερομηνία με τους γονείς της νύφης, Ανδρέα και Αλεξάνδρας Μαρτίνου. Η νύφη έλαμψε μέσα στο πανάκριβο νυφικό του οίκου Elie Saab, το οποίο αγοράστηκε από το Παρίσι και είχε ανοιχτή πλάτη και κεντημένο μπούστο.

Οι γονείς του ζευγαριού

Οι γονείς του ζευγαριού βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος με τις μητέρες να δέχονται τα συγχαρητήρια των προσκεκλημένων τόσο για την άψογη οργάνωση της γαμήλιας τελετής και της δεξίωσης, όσο και για το προσωπικό τους ενδιαφέρον ώστε να είναι όλοι ικανοποιημένοι και να περνούν καλά. Ελένη Κόκκαλη και Αλεξάνδρα Μαρτίνου έλαμψαν μέσα στα εντυπωσιακά φορέματά τους που έφεραν την υπογραφή πασίγνωστων σχεδιαστών. Οι τρισευτυχισμένοι μπαμπάδες, Σωκράτης Κόκκαλης και Ανδρέας Μαρτίνος έδειχναν να απολαμβάνουν τα όσα συμβαίνουν περισσότερο από το καθέναν απαλλαγμένοι από κάθε άγχος. Από τις λαμπερότερες στιγμές της βραδιάς ήταν ο λόγος που έβγαλε η γιαγιά της νύφης, Αθηνά (Νουνού) Μαρτίνου αναφερόμενη στη χαρά των οικογενειών για την όμορφη σχέση των νεόνυμφων και την αγάπη που τους δένει επί πολλά χρόνια.

Οι λαμπεροί καλεσμένοι

Οι καλεσμένοι που έδωσαν το παρών, προερχόμενοι από τον εφοπλιστικό και επιχειρηματικό κόσμο εντυπωσίασαν. Λέγεται πως ο αριθμός τους αγγίζει τα 700 άτομα περίπου. Πολλοί από αυτούς έφτασαν με απευθείας πτήσεις στις Σπέτσες από τη νέα Υόρκη, το Μόντε Κάρλο, το Λος Άντζελες και το Λονδίνο. Ανάμεσά τους η Ευγενία Νιάρχου που έφτασε στο νησί φορώντας ένα εντυπωσιακό χρυσό φόρεμα με τον σύντροφό της και νεαρό εφοπλιστή Χρήστο Οικονόμου από την ιδιόκτητη Σπετσοπούλα.

Μαρίνα Λιβανού, Κίκος Μαρτίνος, Άρτεμις Μπαλτογιάννη και Αριέττα Λιβανού – Βαρδινογιάννη εντυπωσίασαν με τις ενδυματολογικές τους προτιμήσεις. Το παρών έδωσε και η Μαριάννα Λάτση που έφτασε στο νησί με το yacht «Paris». συνοδευόμενη από τον γιό της, Πάρι Κασσιδόκωστα και τον καλό του φίλο Χρήστο Παπαζή. Το λευκό, κομψό της φόρεμα έφερε την υπογραφή του γνωστού έλληνα σχεδιαστή, Πάνου Ζήνα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και πολλοί εκπρόσωποι των οικογενειών Λαιμού, Κουμαντάρου και Γουλανδρή βρέθηκαν επίσης εκεί.

Από την ιδιόκτητη Κορωνίδα έφτασαν στις Σπέτσες ο μεγαλοεφοπλιστής Γιώργος Λιβανός μαζί με τη σύζυγό του, Λίτα, ενώ Βαρδής και Μαριάννα Βαρδινογιάννη έκαναν την εμφάνισή τους στο αριστοκρατικό νησί αφήνοντας για λίγο το κτήμα τους «Marianna's Bay».

Τα γύρω ξενοδοχεία είχαν κατακλυστεί στην κυριολεξία από τους καλεσμένους του ζεύγους, ενώ τα ταχύπλοα που πηγαινοέρχονταν μεταξύ Σπετσών και Πόρτο Χέλι ήταν αδύνατο να μην τραβήξουν τα βλέμματα.

Η δεξίωση στην Αγία Παρασκευή

Μετά τη λήξη του μυστηρίου ακολούθησε τεράστιο πάρτυ στην παραλία της Αγίας Παρασκευής, η οποία ετοιμαζόταν για το σκοπό αυτό επί πολλές εβδομάδες. Η πλωτή εξέδρα που χρησιμοποιήθηκε για την προσγείωση και την απογείωση των ελικοπτέρων των καλεσμένων εντυπωσίασε τους θαμώνες, ενώ σύμφωνα με τις φήμες για τη δημιουργία της χρησιμοποιήθηκε το ίδιο τεχνικό συνεργείο που είχε χρησιμοποιηθεί για το γάμο του πρίγκιπα Νικόλαου με την Τατιάνα Μπλάτνικ και έχει αναλάβει τη συναυλία της Lady Gaga που θα πραγματοποιηθεί στη χώρας μας στις 19 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ.

Οι γαλλικές σαμπάνιες έρρεαν άφθονες και τα κοκτέιλς είχαν την τιμητική τους. Ο πλούσιος μπουφές που επιμελήθηκε γνωστή εταιρία catering και το σούσι που προτίμησαν οι καλοφαγάδες καλεσμένοι άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Με το πρώτο φως της ημέρας κάποιοι από τους καλεσμένους πήραν το δρόμο της επιστροφής με τα ταχύπλοά και τις θαλαμηγούς τους. Άλλοι αποχώρησαν για την Αθήνα -μεταξύ των οποίων και ο τραγουδιστής Γιώργος Νταλάρας- και κάποια άλλοι για Πόρτο Χέλι.

Το κυριακάτικο BeachParty στην παραλία της Αγίας Μαρίνας

Το κυριακάτικο beachparty στην παραλία της Αγίας Μαρίνας που ακολούθησε βρήκε πολλούς από τους καλεσμένους καθυστερημένους, αφού ήταν άυπνοι μέχρι τις πρώρες πρωινές ώρες. Οι καλεσμένοι απόλαυσαν το μπουφέ κινεζικής και ινδικής κουζίνας και τα πλούσια κοκτέιλς. Με την είσοδο των καλεσμένων στην παραλία, τους δίνονταν ως δώρο πανέμορφα χρυσά παρεό, ενώ εντύπωση προκάλεσε η casual εμφάνιση των παρευρισκομένων. Μεταξύ των προσωπικοτήτων που τράβηξαν τα βλέμματα ήταν το διεθνούς φήμης μοντέλο Τούτου, αφρικανικής καταγωγής. Το πάρτυ διήρκησε πολλές ώρες ενώ η live ορχήστρα έπαιζε συνεχώς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οικογένειες Κόκκαλη και Μαρτίνου είχαν ζητήσει από τους προσκεκλημένους να μην τραβούν φωτογραφίες με τα κινητά τους τηλέφωνα για να μην υπάρξει διαρροή.

The post Παγκόσμια σύναξη δύναμης και πλούτου στις Σπέτσες για το γάμο Κόκκαλη – Μαρτίνου appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα