Παίκτης της Μπαρτσελόνα για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Νεϊμάρ

Παίκτης της Μπαρτσελόνα θα είναι και με… τη βούλα για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Νεϊμάρ, όπως ανακοίνωσαν οι «μπλαουγκράνα»!

Στην αρχή ήταν φήμη, έπειτα έγινε… σχεδόν δεδομένο, αλλά πλέον είναι οριστικό. Ο Βραζιλιάνος άσος της Σάντος θα αγωνίζεται με τα χρώματα των Καταλανών για τα επόμενα πέντε χρόνια, όπως γνωστοποίησε η Μπαρτσελόνα λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής. Τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο τα δημοσιεύματα σε Βραζιλία και Ισπανία κάνουν λόγο για συμβόλαιο που θα του αποφέρει

7 εκατ. ευρώ ετησίως, με τη Σάντος να βάζει στα ταμεία της περί τα 25 εκατ. ευρώ.

Την είδηση έκανε ταυτόχρονα γνωστή (λίγο νωρίτερα) και ο ίδιος ο παίκτης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, όπου ενημέρωσε ότι τη Δευτέρα θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα. Ευχαρίστησε παράλληλα τη Σάντος για τα εννιά χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της, σημειώνοντας πως την Κυριακή θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με το βραζιλιάνικο σύλλογο.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Οι φίλοι μου, η οικογένεια μου με βοήθησαν να γράψω δύο κουβέντες. Δεν πρόκειται να τραβήξει μέχρι την Δευτέρα η υπόθεση. Το περιβάλλον μου ήδη γνωρίζει την απόφασή μου. Την Δευτέρα υπογράφω συμβόλαιο με τη Μπαρτσελόνα. Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους της Σάντος για αυτά τα εκπληκτικά εννιά χρόνια που πέρασα εδώ. Ποτέ δεν θα ξεχάσω τις στιγμές κι όσα έζησα. Μόνο αυτή η ομάδα θα μπορούσε να μου δώσει την ευκαιρία να ζήσω τόσο σημαντικές στιγμές, μέσα κι έξω από το γήπεδο. Τους ευχαριστώ γιατί με υποστήριξαν και στα πιο δύσκολα. Θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Αύριο (Κυριακή) θα παίξω το τελευταίο μου παιχνίδι με την Σάντος. Ήθελα να αγωνιστώ ακόμα μια φορά για να ακούσω τους φιλάθλους να φωνάζει το όνομά μου. Είναι μια περίεργη κατάσταση για εμένα, από τη μια λύπη που φεύγω, από την άλλη χαρά για τη νέα πρόκληση. Ελπίζω ο Θεός να με βοηθήσει στις επιλογές μου. Πάντα μαζί σου Σάντος».

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα