Πάνοπλος με Ξάνθη ο Παναθηναϊκός

Ο Γιάννης Αναστασίου είδε τον Ντάνιελ Πράνιτς να προπονείται κανονικά και τέθηκε στα πλάνα του Έλληνα προπονητή για την ρεβάνς του πρώτου αγώνα της φάσης των «16» Κυπέλλου και στο ισόπαλο, 1-1 στα «Πηγάδια»...

Επιμέλεια: Θάνος Δημάτσας

Την Πέμπτη (29/1) ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Skoda Ξάνθη στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με τους

Κυπελλούχους Ελλάδας να έχουν αποκομίσει ελάχιστο προβάδισμα για την πρόκριση με το εκτός έδρας γκολ που πέτυχε ο Καρέλης στην ακριτική πόλη. Ο τεχνικός του Τριφυλλιού, περίμενε τον Πράνιτς ο οποίος στο παιχνίδι με την Καλλονή είχε υποστεί ένα ελαφρύ διάστρεμμα.

Ο Κροάτης μέσος του Παναθηναϊκού ξεπέρασε τον τραυματισμό του και προπονήθηκε κανονικά. Ομοίως και ο Γιώργος Κουτρουμπής, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και εντάχθηκε σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Δεν ισχύει το ίδιο και για τον Βίκτωρ Κλωναρίδης, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό που αποκόμισε και εκείνος στο παιχνίδι με την Καλλονή, προπονήθηκε ατομικά και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με την Ξάνθη είναι αρκετά αμφίβολη, ενώ ο Μπουι απουσιάζει από την Αθήνα καθώς έχει πάρει άδεια από τον Γιάννη Αναστασίου.

Μια ανανέωση, μια επιστροφή και μια αποχώρηση

Ο Μάρκους Μπεργκ, την Δευτέρα (26/1) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, μέχρι το 2018 και σκόρπισε χαρά στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και στους οπαδούς της ομάδας για το ότι δείχνει αφοσιωμένος στο Τριφύλλι. Τον ίδιο δρόμο αναμένεται να ακολουθήσει και ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος τις προσεχείς ημέρες θα βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο, με την συμφωνία να έχει έρθει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Όμοια κατάσταση με αυτή του Σουηδού επιθετικού.

Από εκεί και πέρα τις επόμενες μέρες – ώρες ο Νίκος Μαρινάκης θα κερδίσει την ελευθερία του από την Νίκη Βόλου και θα υπογράψει και εκείνος το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Βαγγέλης Αναστασόπουλος έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, για να υπογράψει στην Λαμία, ομάδα της Football League, με τον Παναθηναϊκό να διατηρεί το ποσοστό μεταπώλησης.

The post Πάνοπλος με Ξάνθη ο Παναθηναϊκός appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα