ΠΑΟΚ: Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο προσκήνιο, Φερνάντο Σάντος στο βάθος

Μετά την ήττα-αποκλεισμό του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, η διοίκηση του Δικεφάλου του Βορρά φέρεται να βρίσκεται στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του Γιώργου Δώνη, η θέση του οποίου το τελευταίο 24ωρο… τρίζει.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν ήδη προσεγγίσει τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός,

ο οποίος σήμερα κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα Κύπρου, έπειτα από τη νίκη της Ομόνοιας επί του Ανόρθωσης, όπως όλα δείχνουν θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη τοποθέτηση.

Όπως προκύπτει, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις, ωστόσο δεν έχει συμφωνηθεί ακόμη το ποσό της αποζημίωσης του Σέρβου τεχνικού, κάτι που αναμένεται να διευθετηθεί μέχρι αύριο.

Εκτός από τον Γιοβάνοβιτς, στη Θεσσαλονίκη ακούγεται έντονα και το όνομα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας, Γιώργου Γεωργιάδη, ο οποίος εκτελεί χρέη τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ. Το σενάριο αυτό θέλει τον «Γ.Χ» ως μια προσωρινή λύση, μέχρι το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ, και στη συνέχεια να αναλάβει τα ηνία της ομάδας ο νυν τεχνικός της εθνικής ομάδας, Φερνάντο Σάντος!

Keywords
Τυχαία Θέματα