Παπούτσια που σε πάνε … καλοκαίρι!

Λίγο πριν φορέσεις την αγαπημένη σου δερμάτινη σαγιονάρα και κάνεις βόλτες στα γραφικά σοκάκια νησιών, αυτές είναι οι καλύτερες προτάσεις για να μην υποδεχτείς το καλοκαίρι με το μποτάκι για τα χιόνια.

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο

Πάντα πίστευα -και σχεδόν επιβεβαιώνομαι- πως η καλύτερη λύση για έναν άντρα που δεν το πολυψάχνει, αλλά δεν είναι και η ντροπή της γκόμενάς του, είναι το κλασικό ναυτικό δετό. Παπουτσάκι διαχρονικό,

αντρίκιο και παίζει να το έχεις κι από πέρυσι, γιατί δεν μας τρέχουν τα λεφτά κι από τα μπατζάκια. Φέτος παίζει να το βρεις και με φωσφοριζέ σόλες, μονόχρωμο, δίχρωμο, με ίσιο ή και πιο αλήτικο πάτημα. Συνδύασέ το με τζηνάκι και στις μεγάλες ζέστες του Μάη φόρα και βερμούδα.

Αν είσαι πιο fashioνίστας τότε το πάνινο, μαλακό παπουτσάκι, θα σε βοηθήσει να κάνεις εντύπωση, να σε πουν “τεκνό” – αν το γενικότερο στυλ σου πληροί και κάποιες προϋποθέσεις, τα παπούτσια θαύματα δεν κάνουν.

Τώρα πάλι αν είσαι ένα κλασικό παλικάρι που σέβεται τον καιρό που “ανοίγει” μπορείς να διαλέξεις και ένα ζευγάρι υφασμάτινα χαμηλά τύπου allstarάκια, που ή τα έχεις ήδη ή που ακόμα και αν τα πάρεις τώρα θα είναι all day παπούτσι.

Τέλος, αν θες να βάλεις λίγο περισσότερο το χέρι στην τσέπη, υπάρχουν και τα sneakers των fashion designers που θα σε κάνουν να περπατάς και να τινάζεις λίγο το πόδι μπας και κάνεις απόσβεση του τριψήφιου ποσού που έγραφε η απόδειξη όταν πλήρωσες.

Γενικά τώρα, φρόντισε να είσαι και ο εαυτός σου, μη βγάλεις απλώς βόλτα τα καινούρια σου  παπούτσια! Με κορδόνια γκόμενα δεν έριξε κανείς!

Διαβάστε ακόμα:

* Η αίσθηση της μόδας (vid)

* Επιστροφή στα ’80s

* Όχι και τόσο κλασικό All Star

Keywords
Τυχαία Θέματα