Παραλίγο να πεθάνει στα γυρίσματα ταινίας η Ίσλα Φίσερ!

Πολύ κοντά στον θάνατο βρέθηκε η Ίσλα Φίσερ, όταν μια σκηνή στα γυρίσματα της νέας της ταινίας πήρε τροπή προς το χειρότερο.

Η 37χρονη ηθοποιός, που υποδύεται μια αστέρα των ταχυδακτυλουργικών αποδράσεων στη νέα ταινία Now You See Me, ξεκινάει με μια σκηνή στην οποία βρίσκεται εγκλωβισμένη μέσα σε μια τεράστια δεξαμενή με νερό, αλυσοδεμένη χειροπόδαρα, χτυπώντας με απόγνωση το τζάμι μπροστά της, προκειμένου να φανεί ότι δυσκολεύεται να αποδράσει.

Στα γυρίσματα της σκηνής, ωστόσο, η Αυστραλή

βρέθηκε… πραγματικά σε απόγνωση, όταν οι αλυσίδες που έδεναν τα χέρια και πόδια της μπλέχτηκαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κουνηθεί, μένοντας κάτω από το νερό για περισσότερο από 1μιση λεπτό!

Η Φίσερ, που είναι παντρεμένη με τον Βρετανό κωμικό Σάσα Μπάρον Κόεν, είπε πως ήταν ανήμπορη να φτάσει το κουμπί ασφαλείας της δεξαμενής, που θα την άδειαζε μέσα σε ένα λεπτό, ενώ ο υπεύθυνος ασφαλείας του πλατό βρισκόταν πολύ μακριά της, δίχως να έχει αντιληφθεί πως οι κραυγές της δεν ήταν υποκριτικές, αλλά αληθινές.

«Είχαν έναν τύπο που ήταν εκτός πλάνου, αλλά ήταν πολύ μακριά με μια φιάλη οξυγόνου. Μέχρι να διαπιστώσω πως δεν μπορούσα να ελευθερωθώ άρχισα να του κάνω σήμα, και κατάλαβα ότι μου είχε απομείνει ελάχιστος αέρας» είπε η 37χρονη ηθοποιός.

«Υπήρχε και ένα κουμπί ασφαλείας μέσα στη δεξαμενή, ωστόσο δεν μπορούσα να το φτάσω. Ευτυχώς, κατάφερα να κρατήσω τη ψυχραιμία μου και να καταφέρω να ξεμπλέξω τις αλυσίδες πριν να ήταν πολύ αργά» συμπλήρωσε η Αυστραλή, που τόνισε και μια αστεία λεπτομέρεια, στην κατά τ’ άλλα τρομακτική εμπειρία της: «Πέρασαν χίλιες σκέψεις από το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή. Ίσως η πιο καθοριστική ήταν: “Όχι με μαγιό. Κανείς δεν θέλει να φύγει με μαγιό”».

Keywords
Τυχαία Θέματα