Πάρτι και ξεκούραστο πρόσωπο χωρίς όρια

18:37 5/7/2013 - Πηγή: KoolNews

Τι κι αν η άδεια αργεί ακόμα να έρθει; Το καλοκαίρι βρίσκεται στη καλύτερή του φάση και μπορεί η δουλειά να είναι αρκετά έντονη, αλλά ο καιρός σε καλεί να βγεις έξω. Ωστόσο αυτός ο συνδυασμός σε φθείρει και το βλέπεις κάθε μέρα το πρωί όταν κοιτάζεσαι στον καθρέφτη.

Ωστόσο για όλα υπάρχει λύση και η σειρά NIVEA MEN

στην προσφέρει μέσα από τα προϊόντα της. Δες πως μπορείς και εσύ να έχεις ένα ξεκούραστο πρόσωπο, αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα που δημιουργεί η κόπωση.

Ξηρή επιδερμίδα: Η επιδερμίδα αντιμετωπίζει πολλές προκλήσεις, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, από τον ήλιο, την αλμύρα της θάλασσας και τον ύπουλο αέρα. Έτσι το αποτέλεσμα μετά από λίγο είναι μια ανεμοδαρμένη και ταλαιπωρημένη έκφραση, που υπερτονίζεται από την παράξενη, ξεφλουδισμένη όψη της επιδερμίδας. Η αντικατάσταση της χαμένης υγρασίας είναι πολύ σημαντική, αν θέλετε να επαναφέρετε τη ζωντάνια και την υγεία στην επιδερμίδα, επομένως, καλό είναι να επενδύσετε σε ένα ενυδατικό προϊόν καθημερινής αναζωογόνησης για να αποκαταστήσετε την ισορροπία της επιδερμίδας.

Μαύροι κύκλοι: Πολλοί είναι οι παράγοντες που κάνουν τα αιμοφόρα αγγεία της ευαίσθητης περιοχής της επιδερμίδας γύρω από τα μάτια, να φαίνονται. Αντίθετα από ό,τι πιστεύει ο περισσότερος κόσμος, ωστόσο, δεν ευθύνεται αποκλειστικά η κούραση για αυτήν την «κουρασμένη» όψη: παίζει ρόλο και η χλωμή επιδερμίδα που συνδυάζεται με την έλλειψη ξεκούρασης. Και όσο πιο λεπτό είναι το δέρμα σας, τόσο πιο πιθανό είναι αυτές οι σκιές να είναι ορατές. Τα προϊόντα επικάλυψης για μάτια έχουν αποτελέσματα στις δυσχρωμίες, δίνοντας την αίσθηση ενός ξεκούραστου προσώπου.

Πρησμένα μάτια: Αδιαμφισβήτητο σημάδι έλλειψης ύπνου, τα πρηξίματα στα μάτια προκύπτουν από την αυξημένη αρτηριακή πίεση που έχει ως αποτέλεσμα τη συγκέντρωση υγρού μέσα στον ιστό που περιβάλλει την περιοχή των ματιών, προκαλώντας πρήξιμο. Αν η έλλειψη ύπνου συνδυαστεί με άλλους παράγοντες που εντείνουν τα πρηξίματα, όπως το αλκοόλ ή το πολύ αλάτι στις τροφές, η κατάσταση μπορεί να χειροτερεύσει. Ένα προϊόν για τα μάτια μπορεί να βοηθήσει στο «ξεφούσκωμα» της περιοχής και να σας χαρίσει ζωντάνια στη στιγμή... το ίδιο όμως, και ένας αξιοπρεπής βραδινός ύπνος!

Θαμπή επιδερμίδα: Η άχρωμη επιδερμίδα χωρίς λάμψη και ζωντάνια, είναι δυστυχώς κοινό πρόβλημα στους άνδρες που αγχώνονται, καπνίζουν ή περνούν τον περισσότερο χρόνο τους σε γραφεία με κακό εξαερισμό και καθισμένοι μπροστά από μια οθόνη υπολογιστή. Η συσσώρευση των νεκρών κυττάρων κάνει την επιδερμίδα να χάνει το υγιές χρώμα της, αλλά το πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπιστεί εύκολα με τακτική απολέπιση ή καθημερινό καθαρισμό.

Για να δεις τα προϊόντα της NIVEA MEN μπες εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα