Πάτινσον & Στιούαρτ: Τους τσάκωσαν οι παπαράτσι να φιλιούνται!

Οι πρώτες φωτογραφίες του ζευγαριού ξανά μαζί και αγαπημένοι, τρεις μήνες μετά το σκάνδαλο της Στιούαρτ.

Πρέπει να είναι το ζευγάρι που φέτος μας απασχόλησε όσο κανένα άλλο. Κερδίζουν την κούρσα με μεγάλη διαφορά απ’ τους υπόλοιπους.

Ο Ρόμπερτ Πάτισνον και η Κρίστεν Στιουαρτ είδαν τις ζωές του να γίνονται πρωτοσέλιδο και καθημερινή είδηση στα παγκόσμια Media, ειδικά μετά τον Ιούλιο που έσκασε το σκάνδαλο της 22χρονης Κρίστεν με τον παντρεμένο σκηνοθέτη.

Έκτοτε άρχισε ένα πόλεμος στα στρατόπεδα των φανατικών

θαυμαστών του Twilight και των πρωταγωνιστών του. Να την παρατήσει που τον ντρόπιασε έλεγαν οι μισοί, να της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία έλεγαν οι πιο ρομαντικοί.

Βέβαια υπήρχαν και οι πιο ψύχραιμοι, οι οποίοι υποστήριξαν ότι λίγο πριν την πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας Twilight: Χαραυγή 2, θα διαρρεύσουν οπωσδήποτε φωτογραφίες του ζευγαριού γιατί το στούντιο και η εταιρία παραγωγής δεν θα αφήσει το προϊόν τους, που αξίζει δισεκατομμύρια να γίνει καπρίτσιο και παιχνίδι μεταξύ των 2 νεαρών ηθοποιών.

Όποιος και αν είναι ο πραγματικός λόγος, τα εκατομμύρια φανατικοί θαυμαστές, αναστέναξαν με ανακούφιση όταν είδαν τις φωτογραφίες που δημοσίευσε αποκλειστικά το popsugar.com και δείχνει το 26χρονο Ρόμπερτ στο κήπο και στην πισίνα της Στιούαρτ να μιλάνε να αγκαλιάζονται να παίζουν με τα σκυλιά τους. Τέλος καλό όλα καλά; Μάλλον προς το παρόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα