Πέμπτη μεσημέρι ο Βαρουφάκης κόβει βόλτες στο Σύνταγμα με ένα tablet στο χέρι και το παντελόνι μέσα από τα μποτάκια

Γύρω στις 2 μετά το μεσημέρι της Πέμπτης ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης με ένα tablet στο ένα χέρι και ένα κινητό στο άλλο περπατούσε μόνος του στο Σύνταγμα, στην αρχή της οδού Ερμού, κατευθυνόμενος πιθανότατα στο υπουργικό του γραφείο.

Φορώντας σακάκι και με το παντελόνι μέσα στα μποτάκια που φορούσε ο υπουργός προχωρούσε μιλώντας στο τηλέφωνό του χωρίς να δίνει σημασία στον κόσμο που τον παρατηρούσε.

Την ίδια ώρα ο πρωθυπουργός βρισκόταν στις Βρυξέλλες όπου ετοιμάζεται για έναν μαραθώνιο επαφών προκειμένου να πείσει τους εταίρους και δανειστές για την ορθότητα των ελληνικών επιχειρημάτων, αλλά και να τους μεταστρέψει έστω εν μέρη την άποψη τους για τον κ. Βαρουφάκη.

Πλέον είναι κάτι περισσότερο από προφανές ότι στην Ευρώπη δεν θέλουν να βλέπουν τον Έλληνα υπουργό ούτε... ζωγραφιστό και αυτό ανέλαβε να το υπενθυμίσει στον κ. Τσίπρα ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ που του ζήτησε να τον... εξαφανίσει για ένα χρονικό διάστημα τουλάχιστον.

Όπως επισημαίνει και το Reuters, μέσα σε λιγότερο από δύο μήνες, ο Γιάννης Βαρουφάκης έχει κατορθώσει να δημιουργήσει έριδες στο Βερολίνο, τις Βρυξέλλες και την Φρανκφούρτη, την ώρα που η Ελλάδα δίνει μάχη για να αποφύγει τη χρεοκοπία και να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Ευρωζώνη.

The post Πέμπτη μεσημέρι ο Βαρουφάκης κόβει βόλτες στο Σύνταγμα με ένα tablet στο χέρι και το παντελόνι μέσα από τα μποτάκια appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα