Περίπατος του Ολυμπιακού – «Καθάρισε» τον Πανθρακικό με σκορ 6-2

Επίδειξη δύναμης έκανε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Πανθρακικό! Στην αναμέτρηση που έγινε στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, η ομάδα του Πειραιά, «καθάρισε» τον σύλλογο της Κομοτηνής, με το τελικό σκορ να είναι 6-2, ενώ, στο ημίχρονο, ο φωτεινός πίνακας του «Καραϊσκάκης» έγραφε το 2-2!

Σε μεγάλη βραδιά βρέθηκαν οι Φουστέρ και Μήτρογλου, οι οποίοι και πέτυχαν από δύο γκολ

ο καθένας.

Το σκορ άνοιξε από πολύ νωρίς ο Φουστέρ (4ο λεπτό), με μακρινό σουτ. Η μπάλα, έφυγε από τα πόδια του παίκτη των ερυθρολεύκων, και μετά από κόντρα στο πόδι του Μελίσση, κατέληξε στα δίχτυα. Τη «σκυτάλη» στο σκοράρισμα, πήρε μετά από εφτά λεπτά ο Ιμπαγάσα, ο οποίος μετά από εξαιρετική ενέργεια, επιχείρησε το εύστοχο, τελικά, σουτ, κάνοντας το 2-0.

Τότε, η γηπεδούχος ομάδα, κατέβασε τον ρυθμό και η ομάδα του Δερμιτζάκη φρόντισε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία. Ο Τζάνης ήταν εκείνος, ο οποίος… χόρεψε δύο φορές τον Σιόβα, και έστειλε, με ωραίο σουτ, την μπάλα στα δίχτυα του Κάρολ. Λίγο αργότερα, στο 32ο λεπτό, ο Πανθρακικός, έφερε το ματς στα ίσα, με ένα εντυπωσιακό γκολ από τον Λουσέρο, που διαμόρφωσε το 2-2 του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος, ανήκει εξ ολοκλήρου στους γηπεδούχους, καθώς, σε λιγότερο από 10 λεπτά σημείωσε τέσσερα γκολ (Μήτρογλου 48’, Φετφατζίδης 51’, Μήτρογλου 53’, Φουστέρ 55’).

Έτσι, ο Ολυμπιακός έχει εξασφάλισε άνετα το εισιτήριο για τη μεγάλη αναμέτρηση του τελικού, όπου θα επιδιώξει να κάνει και το νταμπλ για τη φετινή χρονιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα