Πέτρος Κωστόπουλος: Έχω περάσει τις πύλες της Κολάσεως με τα όσα λένε για μένα- Έλεος!

Για όλα όσα έχουν γραφεί και ειπωθεί σχετικά με το γάμο του από τη στιγμή που πήρε μεταγραφή για το κανάλι της Μεσογείων μίλησε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Σε δηλώσεις του στην Real Life, ανέφερε με ύφος αγανάκτησης πως «από τότε που ανακοινώθηκε η μεταγραφή μου από τον ΑΝΤ1 στο Mega έχω περάσει τις πύλες της κολάσεως

με τόσα που έχουνε πει για μένα, για το σπίτι μου και τον γάμο μου. Έλεος!»

Ο λόγος που έχουν βγει σενάρια για κρίση στη σχέση του με τη Τζένη Μπαλατσίνου, σύμφωνα με την εφημερίδα, οφείλεται στο γεγονός πως η Τζένη είναι πολύ μετριοπαθής και χαμηλών τόνων στις συνεντεύξεις της και όταν δήλωνε με ειλικρίνεια πως μια σχέση 18 χρόνων έχει σκαμπανεβάσματα και σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο, έδινε αφορμές σε κάποιους να ανακαλύψουν μαύρα σύννεφα στη σχέση τους.

«Δεν υπάρχει γάμος χωρίς δυσκολίες. Καμία σχέση δεν είναι μια ευθεία γραμμή.Έχει τα πάνω και τα κάτω της. Μεγαλώνεις με έναν άνθρωπο τον εμπιστεύεσαι, σε εμπιστεύεται, περνάτε καλά, αλλά ο καθένας εξελίσσεται διαφορετικά. Δεν υπάρχει οδηγός επιβίωσης, ούτε μανιέρα. Και βέβαια δε μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα», είχε σημειώσει χαρακτηριστικά η κυρία Μπαλατσινού.

Αυτό τον καιρό ο Πέτρος Κωστόπουλος ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα του πρωινού του στο μεγάλο κανάλι και αναζητά τη γυναικεία παρουσία που θα πλαισιώσει την ομάδα.

Η Αθηναϊς Νέγκα που φέρεται να ήταν μεταξύ των υποψηφίων ανήρτησε στο Τwitter της ότι δεν πρόκειται να είναι παρτενέρ του Πέτρου Κωστόπουλου και η Ελισάβετ Σπανού φιγουράρει ως η επικρατέστερη.

Να υπενθυμίσουμε πως στην ομάδα του πρωινού έχουν κλειδώσει οι Δημήτρης Ουγαρρέζος, Άρης Καβατζίκης, Άκης Πετρετζίκης στην κουζίνα, και Βίκυ Παγιατάκη στην αστρολογία.

Η Τζένη Μπαλατσίνού βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του παρουσιαστή σε ρόλο εμψυχωτή και αποκαλύπτει πως ο Πέτρος Κωστόπουλος βρίσκεται στην πιο ώριμη και χαλαρή φάση της τηλεοπτικής ζωής του από τη στιγμή που βγήκε στον αέρα το «Βράδυ», όπου και ξεδίπλωσε την αμεσότητα και το χιούμορ του.

Κι αυτά είναι κάποια στοιχεία που ο ίδιος δεν τα διαχωρίζει από το βραδινό κοινό στο πρωινό, αφού όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε κείμενό του στο koolnews.gr «είναι ο ίδιος κόσμος που βλέπει και το βράδυ γιατί κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει ότι σπίτι πια είναι και 1,5 εκατομμύρια άνεργοι, άνδρες και γυναίκες».

Οι δυο τους αλληλοστηρίζονται σε κάθε νέα προσπάθεια τους και ακόμη περισσότερο τώρα που η Τζένη Μπαλατσινού βγάζει το γυναικείο περιοδικό για tablet με τίτλο Hope, το οποίο φιλοδοξεί να έχει ανάλογη επιτυχία με το KOOL Magazine.

Δες το βίντεο του KOOL Magazine και του HOPE.

Για να κατεβάσετε το Kool Magazine πατήστε:

- Για iPad στο εικονίδιο παρακάτω:

Για να κατεβάσετε το Kool Magazine πατήστε:

- Για iPad στο εικονίδιο παρακάτω:

Facebook: facebook.com/KOOLthemagazine

Twitter: twitter.com/KoolDigitalMag

Keywords
Τυχαία Θέματα