Πέτρος Κωστόπουλος: «Βγάζω το καπέλο στην Ελένη Μενεγάκη»

Λίγες ώρες πριν την επιστροφή του στον τόπο του εγκλήματος, την πρεμιέρα του στον ALPHA με το «Βράδυ», ο Πέτρος Κωστόπουλος παραχωρεί μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και τον πρώην συνεργάτη του και φίλο, Νίκο Γεωργιάδη.

Αποκαλυπτικός και χωρίς να μασάει τα λόγια του, όπως κάνει πάντα άλλωστε, ο Πέτρος μιλάει για τη σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη αλλά και την αμήχανη

περίοδο του διαζυγίου της με τον Γιάννη Λάτσιο.

Ο Νίκος Γεωργιάδης, αρχισυντάκτης στα περιοδικά τότε του Πέτρου ξεκινάει την κουβέντα για την Ελένη Μενεγάκη...

Χαίρομαι που ξαναμιλήσατε.

«Εσείς νομίζατε ότι δεν μιλούσαμε. Ακόμα και στο Πρωινό του Mega είχαμε συνομιλήσει στον «αέρα» όταν είχε έρθει καλεσμένη η ομάδα της. Και στο τηλέφωνο έχουμε μιλήσει πολλές φορές κι έξω την έχω πετύχει. Για την Ελένη αισθάνομαι πολύ γλυκά. Γιατί είναι πανέξυπνη κι έχει πλάκα».

1 από 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Στο διαζύγιο της Ελένης και του Γιάννη Λάτσιου φάνηκε ότι είχες πάρει θέση υπέρ του.

«Ήταν υπόθεση άλλων ανθρώπων. Δεν επιτέθηκα ποτέ στην Ελένη. Είσαι μάρτυρας. Μαζί δουλεύαμε τότε (λέει στον Νίκο Γεωργιάδη, αρχισυντάκτη τότε στα περιοδικά του) και ξέρεις, ότι σας απαγόρευα να γράφετε το όνομα του Παντζόπουλου, όταν το έγραφε όλος ο ελληνικός Τύπος. Με βρίζατε γι’ αυτό. Τέσσερις μήνες μετά τη γνωστοποίηση της σχέσης, στις 10 Μαΐου του 2010, μου έδειξε η Ζαμπέτογλου το παπαράτσι με τον Μάκη και μου είπε: «Τι θα γίνει, αφεντικό, όλοι πια το λένε, εμείς θα το πετάξουμε;». Ποτέ δεν είχα σκοπό να τσακωθώ με την Ελένη, ούτε να την κριτικάρω. Με τον Γιάννη βρέθηκα πιο κοντά γιατί ήταν ένας άντρας μόνος του».

Δηλαδή είχατε τσακωθεί με την Ελένη;

«Δεν ανταλλάξαμε ποτέ κακή κουβέντα. Το αποτέλεσμα πάντως τη δικαίωσε. Είναι ακόμα μαζί με αυτόν τον άνθρωπο, απέκτησαν ένα παιδί. Έκανε μια επιλογή, που θα μπορούσε, να κάνει μεγάλο κακό στην εικόνα της. Δεν υπολόγισε τίποτα, και γι’ αυτό της βγάζω το καπέλο. Δεν έκανε καμιά κερδοφόρα συναλλαγή αλλάζοντας άντρα και αυτό οφείλουμε να το εκτιμήσουμε».

Στο τέλος της συνέντευξης ο Πέτρος κάνει μια αποκάλυψη για τις στιλιστικές του εμφανίσεις του στο «Βράδυ»…

«Αυτό που ήθελα και πριν να σου πω είναι ότι φέτος στην εκπομπή θα εμφανίζομαι μόνο με κουστούμι, εκτός αν φέρω τον Τόνι Σφήνο, και κάνουμε καμιά πλάκα. Καλώ τον κόσμο να περάσουμε ένα ωραίο σουαρέ, όπως λέγαμε παλιά»…

Η συνέχεια στο ΟΚ! που κυκλοφορεί!

Πηγή: ToraTora.gr

The post Πέτρος Κωστόπουλος: «Βγάζω το καπέλο στην Ελένη Μενεγάκη» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα