Πήρε τα πάνω της πάλι η Ντέμι Μουρ. Και κυκλοφορεί αμακιγιάριστη

Ήταν το 2011 όταν ανακοίνωνε τον χωρισμός της από τον Άστον Κούτσερ και παράλληλα ξεκινούσε η κάτω βόλτα για εκείνη. Το τέλος της σχέσης της με τον νεαρό ηθοποιό, μετά από 6 χρόνια γάμου, δεν άφησε ανεπηρέαστη τη Ντέμι Μουρ και τα τελευταία δύο χρόνια πολλά ακούγονταν για την κατάστασή της. Βλέπεις οι συνεχόμενες επιτυχίες του Κούτσερ, τόσο επαγγελματικές, όσο και προσωπικές (για γάμο ετοιμάζεται με την Μίλα Κούνις), έδειχναν σαν χτυπήματα για την 50χρονη star του Χόλιγουντ.

Ωστόσο για πρώτη φορά η Μουρ δείχνει

ότι έχει σταθεί και πάλι στα πόδια της. Αφού αρχικά είχαν ακουστεί φήμες για ανορεξία και στη συνέχεια ότι άλλαξε τους μικρούς γκόμενους σαν τα πουκάμισα για να ξεπεράσει τον πρώην της, τώρα εμφανίζεται μια χαρά. Μάλιστα είναι τόσο σίγουρη για τον εαυτό της, που δεν διστάζει να πηγαίνει στο μάθημα γιόγκα αμακιγιάριστη! Και δείχνει ακόμα ωραία.

Και πολλοί πιστεύουν ότι πίσω από τη μεταμόρφωσή της κρύβεται ένας νέος έρωτας. Η ίδια αποκάλυψε ότι στη γιόγκα έχει έρθει πολύ κοντά με έναν 30χρονο Αυστραλό (Γουίλ Χάνιγκαν ονομάζεται) και είναι πολύ χαρούμενη. Βέβαια πόσο κοντά έχουν έρθει οι δυο τους κανείς δεν ξέρει ακόμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα