Πίσω από τις κάμερες του “Ice”

Νομίζεις το να είσαι σε ένα σόου σαν το “Dancing On Ice” είναι μια εύκολη υπόθεση; Πολλές φορές η ζωή πίσω από τις κάμερες έχει πολύ ζόρι. Αλλά και πολλές ομορφιές.

Από τον Πέτρο Κωστόπουλο

Πως γίνεται μια εκπομπή live που κρατάει περισσότερο και από το “Μπεν Χουρ”; Χθες το βράδυ σάλταρα. Τέσσερις ώρες κράτησε και αν δεν αποχωρούσε οικιοθελώς ο Κωστέτσος εκεί θα ήμασταν ακόμα. Πως πας; Τι κάνεις; Τι κάνουν οι άλλοι; Και πως βγαίνει πετυχημένα (ή αποτυχημένα) ένα τέτοιο show;

Καταρχήν όλοι οι άνθρωποι που τραβάνε

τον κασμά ενός τέτοιου σόου που ξεκινάει στις 9, σαν τα “Dancing with the Star”, “Dancing on Ice”, “Greek Idol”, “Just the 2 of Us”, όπως οι τεχνικοί, οι σκηνοθέτες, οι φροντιστές, οι κάμερμαν και οι floor managers, σκάνε στα στούντιο καμιά 10αρια ώρες νωρίτερα από την έναρξη. Όχι ότι πάνε πίσω και οι πρωταγωνιστές, ειδικά όταν πρόκειται για γυναίκες. Τι κακό είναι αυτό με τις γυναίκες τα τελευταία χρόνια μέσα στα σόου; Με έναν μακιγιέρ και έναν κομμωτή από πάνω τους περνάνε ατελείωτες ώρες. Ο Παρθενώνας πήρε λιγότερο χρόνο για να χτιστεί. Όχι μην φανταστείτε ότι υπάρχει κάποιο γαμάτο μακιγιάζ που παίρνει ώρες και σε κάνει από πανούκλα, κούκλα! Απλά οι γυναίκες είναι τρελές. Αλλάζουν το μακιγιάζ, αλλάζουν το μάτι μετά από λίγο, μας βγήκε πολύ χλωμό, μας βγήκε πολύ κόκκινο, είναι σαν να έχω φάει μπουνιά, σαν το δράκουλα των Καρπαθίων είμαι, νομίζω ότι στο μαλλί μου μεγαλώνει η Καρέτα-Καρέτα και πάρε πάλι από την αρχή το έργο. Όλες τις έχω ζήσει. Αλλά δεν θα γράψω ποιες είναι οι πιο τρελές. Αφού το καράβι-γυναίκα περάσει τον σκόπελο μαλλί-μακιγιάζ, έρχεται η ώρα του φορέματος. Εκεί να δείτε τι μπινελίκια έχω ακούσει να τρώει από κάποιες (εννοείται όχι από όλες) ο στυλίστας που έχει διαλέξει λάθος φορέματα. Κόλαση. Και συνήθως είναι gay κόλαση, γιατί οι παρουσιάστριες ως σωστές σταρ είναι και αδερφομάνες. Μην παρεξηγηθώ, μια χαρά παλικάρια, φίλοι μου είναι οι πιο πολλοί, για καλό το λέω. Γιατί αν μη τι άλλο είναι άνθρωποι που έχουν μάθει τα γυναικεία καπρίτσια, όχι μόνο τα ανέχονται, αλλά και με ένα αιχμηρό χιούμορ τα σαρκάζουν κιόλας. Γιατί αν το έπαιρναν και πολύ straight το θέμα, στο ΚΑΤ θα καταλήγανε όλοι.

Είναι αστείο να βλέπεις τον εκνευρισμό των γυναικών όταν ετοιμάζονται να βγουν στην οθόνη. Κάθονται μέσα στο δωμάτιο μόνο με αυτούς που εμπιστεύονται και δεν αφήνουν να μπει μέσα ούτε το σκύλο που μυρίζει για εκρηκτικά! Α, το ξέχασα, φέτος έχω αποκτήσει και έναν σκύλο για φίλο, ένα μαύρο λυκόσκυλο. Μετά τις μαλακίες-φάρσες που έκαναν πέρσι και πρόπερσι σε διάφορα σόου, υπάρχουν ειδικευμένες ομάδες αστυνομικών, με ένα μαύρο γερμανικό λυκόσκυλο που είναι ειδικευμένος να μυρίζει εκρηκτικά. Κάποιοι, που φοβήθηκαν ότι ο σκύλος είναι ειδικευμένος να μυρίζει και τη φούντα, από τα παράθυρα πηδάγανε την πρώτη φορά.

Για μένα πάει λάου-λάου το σύστημα. Πέρσι έφτανα στον Alpha, 45 λεπτά πριν αρχίσει το σόου. Με έβαφαν σε 5’ και μέχρι να ντυθώ, πήδαγα μέσα στο στούντιο γιατί ξεκινούσε η εκπομπή, έχοντας τη Ρούλα να

Keywords
Τυχαία Θέματα