Ποδοσφαρική Κυριακή – Ζεϊμπεκίες, μπινελίκια και γκολ από την Ελλάδα και τον κόσμο [εικόνες]

Λιγότερες συγκινήσεις από την 1η αγωνιστική, αλλά με σκληρές μονομαχίες και απολαυστικά στιγμιότυπα ήταν γεμάτη η 2η ημέρα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε το Ατρομήτου με ανατροπή 2-1 εντός έδρας μένοντας μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Χαβιέ Σαβιόλα άνοιξε λογαριασμό με τα ερυθρόλευκα χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του. Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» η σταχτοπούτα Καλλονή πήρε το πρώτο της τρίποντο στη Superleague

επικρατώντας με 0-2 του Άρη, ενώ με το ίδιο σκορ ο ΠΑΣ έκαμψε την αντίσταση του Απόλλωνα στα Ιωάννινα. Σε άλλους αγώνες, ο Πλατανιάς έμεινε στο 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης στα Χανιά και η Ξάνθη νίκησε τον Πανθρακικό στο ντέρμπι της Θράκης με 1-0.

Δράση αυτό το Σαββατοκύριακο είχαμε και στην Ιταλία, όπου ξεκίνησε το Πρωτάθλημα με νίκη της Γιουβέντους και της Ίντερ απέναντι στις συντοπίτισσες Σαμπντόρια και Τζένοα αντίστοιχα. Από την άλλη πλευρά η Μίλαν «στραβοπάτησε» στη Βερόνα με την τοπική ομάδα να επικρατεί των «ροσονέρι» με 2-1.

Στην Αγγλία τέλος η Τότεναμ σε ένα σκληρό παιχνίδι νίκησε τη Σουόνσι με 1-0, ενώ η Νιούκαστλ έφερε ισοπαλία χωρίς τέρματα με την Γουέστ Χαμ.

1 από 18 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Άνοιξε λογαριασμό ο Σαβιόλα, δίνοντας τη νίκη στον Ολυμπιακό με 2-1 εναντίον του Ατρομήτου.

Keywords
Τυχαία Θέματα