Ποια είναι η συγγραφέας Αλεξάνδρα Φερεντίδου που διαφημίζει το Pretty Bra [εικόνες]

Παρατηρώντας- θέλοντας και μη- τη διαφήμιση του Pretty Bra με τις μεσήλικες και ηλικιωμένες γυναίκες να παρουσιάζουν τα «ατού» του δεν μπορεί να μην προσέξατε μια ξανθιά γυναίκα όλο...νάζι που εκθειάζει το προϊόν.

Η γυναίκα αυτή η οποία δηλώνει συγγραφέας ονομάζεται Αλεξάνδρα Φερεντίδου και όπως αναφέρει στην σελίδα της, γεννήθηκε στη Δράμα σε μια οικογένεια με ανεπτυγμένο το αίσθημα της ελευθερίας κάτι που όπως ομολογεί είχε σαν αποτέλεσμα να μην έχει ποτέ προσανατολισμό στη ζωή της. Παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε στην Ιατρική, άφησε την επιστήμη της για τα Οικονομικά. Μετά τις σπουδές της εργάστηκε στην Εμπορική Τράπεζα αλλά αναφέρει πως «πάντοτε αναζητούσα δρόμους φυγής. Οι ρίζες στην ζωή μου ποτέ δεν μου άρεσαν».

Το βιβλίο που έγραψε φέρει τον- μάλλον δυσανάγνωστο- τίτλο «www... θεσσαλονίκη[email protected][email protected]» ενώ έχει μεταφραστεί και στα τουρκικά με τον τίτλο «ask yolculugu selanik monza antalya». Η κυρία Φερεντίδου φαίνεται πως αγαπά πολύ τη γείτονα χώρα την οποία όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες στο προφίλ της επισκέπτεται συχνά. Στη σελίδα της εκτός από την ίδια και το βιβλίο της υπάρχουν και αποσπάσματα από Καβάφη, Σολωμό και Αναγνωστάκη.

«Από μικρό παιδί κοιτάζοντας τα αστέρια δημιουργούσα ιστορίες αγάπης και μίσους. Ήθελα να αλλάξω τον κόσμο της αδικίας κι της αχαριστίας αλλά δυστυχώς πάντοτε μου συνέβαινε το αντίθετο - κόσμος με διέλυε και τότε πήρα την μεγάλη απόφαση να δημιουργώ ιστορίες για να μπορέσω να ζήσω στον κόσμο που επιθυμώ και όχι σ αυτόν που μου επιβάλλουν» τονίζει, μιλώντας για την ενασχόλησή της με το γράψιμο.

1 από 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα