Ποια σέξι παρουσία βοήθησε τον Λάμπη Λιβιεράτο να ξεπεράσει την κατάθλιψη!

Η εμφάνισή της κόβει την ανάσα. Η φωνή της μοιάζει αγγελική. Μια από τις ανερχόμενες τραγουδίστριες της Κύπρου, η Εύα Κυριάκου, που ετοιμάζεται να ανοίξει τα επαγγελματικά της στην Ελλάδα, δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι το πρώτο της καλλιτεχνικό «πάντρεμα» θα την έκανε ζευγάρι και στη ζωή με έναν από τους πιο πολυσυζητημένους, αλλά και ταλαιπωρημένους στα προσωπικά τους, τραγουδιστές των τελευταίων ετών, τον Λάμπη Λιβιεράτο.

Όπως δημοσιεύουν τα «Παραπολιτικά», η γνωριμία του Λάμπη Λιβιεράτου με την Κύπρια τραγουδίστρια έγινε εντελώς αναπάντεχα. Όταν η Εύα Κυριάκου βρέθηκε στην Αθήνα, μετά από πρόταση που είχε δεχτεί από γνωστό μουσικό παραγωγό, ώστε να ηχογραφήσει τραγούδια για ελληνική δισκογραφική εταιρεία, ανάμεσα στις σκέψεις που έπεσαν στο τραπέζι ήταν κι ένα ντουέτο της με τον Λάμπη.

Από την πρώτη στιγμή της συνάντησής τους στο στούντιο ηχογράφησης, όσοι ήταν παρόντες ένιωσαν πως μεταξύ της Κύπριας καλλονής και του τραγουδιστή υπήρχε διάχυτος ερωτισμός… Και οι δύο ωστόσο προσπάθησαν να κρατήσουν τη σχέση τους ως επτασφράγιστο μυστικό.

Όταν η ηχογράφηση ολοκληρώθηκε, το ζευγάρι έφυγε για λίγες ημέρες χαλάρωσης. Τότε ήταν που ένα απρόσμενο γεγονός ήρθε να συγκλονίσει τη ζωή του τραγουδιστή. Ο λατρεμένος του αδελφός έδωσε τέλος στη ζωή του, «πνιγμένος», σύμφωνα με πληροφορίες και μαρτυρίες, από δυσβάσταχτα χρέη.

Η ψυχολογική κατάσταση του Λάμπη Λιβιεράτου άρχισε να δείχνει τα πρώτα έντονα σημάδια των τραυμάτων που τα τελευταία χρόνια είχαν προκληθεί. Η τραγουδίστρια, αν και τότε ήταν στην Κύπρο λόγω συναυλιών, προσπαθούσε όσο μπορούσε να του συμπαρασταθεί. Και τη στιγμή που σχεδίαζε την επιστροφή της, ήρθε η «σταύρωση» για τον τραγουδιστή , καθώς ακολούθησε τις ιατρικές συστάσεις και νοσηλεύθηκε για μικρό χρονικό διάστημα σε δημόσια ψυχιατρική κλινική.

Εκείνη την περίοδο, η Εύα ήρθε στην Αθήνα και δίχως να το γνωρίζει κανείς, στεκόταν στο πλευρό του Λάμπη. Όταν τελικά άφησε πίσω του την πόρτα του νοσοκομείου «Σωτηρία», οι στενοί του φίλοι πίστευαν ότι δεν θα είναι εύκολο να σταθεί και πάλι γρήγορα στα πόδια του.

Ωστόσο χάρη στην βοήθεια της Εύας Κουράκου, ο Λιβιεράτος μοιάζει έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα και να προχωρήσει τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά.

Η υπόθεση διαζυγίου του με την Εύη Αδάμ έχει κλείσει οριστικά και το μοντέλο και παρουσιάστρια ήδη δείχνει ότι κάνει ακόμη και σχέδια ενός δεύτερου γάμου, με τον αγαπημένο της και γνωστό d.j. Ραμίρο Ρομέρο.

Όσο για την εκρηκτική Κύπρια τραγουδίστρια , είναι αποφασισμένη να εγκατασταθεί στην Ελλάδα ώστε να βρίσκεται κοντά στον Λάμπη και να τον βοηθήσει να χτίσει την νέα του ζωή.

Keywords
Τυχαία Θέματα