Ποιος χωρισμός; Έλενα Ράπτη και Λούκας Γιόρκας έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους [εικόνες]

Ο έρωτας τους δεν κρύβεται με τίποτα. Ο Λούκας Γιόρκας και η Έλενα Ράπτη παραμένουν μαζί παρά τις φήμες και τα δημοσιεύματα που κατά καιρούς τους θέλουν να ακολουθούν χωριστούς δρόμους.

Μάλιστα, οι δυο τους έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και πλέον μοιράζονται την ίδια στέγη. Η βουλευτής και ο τραγουδιστής μένουν μαζί σε ένα όμορφο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας. Οι δυο τους φροντίζουν σχεδόν καθημερινά ώστε να εξασφαλίζουν έστω και λίγο ελεύθερο χρόνο για τις βόλτες

τους.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού OK «τσάκωσε» το ζευγάρι σε έξοδο τους στα βόρια προάστια. Η Έλενα και ο Λούκας περπάτησαν σε όλους τους διαδρόμους γνωστού εμπορικού κέντρο ενώ στη συνέχεια απόλαυσαν τον καφέ τους.

«Ο Λούκας ζει από τον περασμένο μόνιμα στην Αθήνα. Η Έλενα έχει ως έδρα της τη Θεσσαλονίκη, αλλά λόγω των βουλευτικών της υποχρεώσεων βρίσκεται τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας στην Αθήνα» αποκάλυψε πηγή στο περιοδικό.

1 από 2 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Πηγή: ToraTora.gr

The post Ποιος χωρισμός; Έλενα Ράπτη και Λούκας Γιόρκας έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα