Ποιος είναι ο Αθηναγόρας Ανδριαδάκης

Ο επιχειρηματίας που δέχθηκε το μαφιόζικο χτύπημα ανήκει σε γνωστή κοσμική οικογένεια της Κρήτης. Δείτε τις φωτογραφίες…

Από τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου

Ο 40χρονος επιχειρηματίας, και υψηλόβαθμο στέλεχος του επιχειρηματικού ομίλου Μαντανονάκη,  που δέχθηκε σήμερα το πρωί το μαφιόζικο χτύπημα, μέσω ενός παγιδευμένου δέματος, στο σπίτι του στην περιοχή της Βουλιαγμένης είναι ο Αθηναγόρας Ανδριαδάκης, μέλος  μιας από τις πιο γνωστές οικογένειες της Κρήτης

 

Πρόκειται για τον Αθηναγόρα Ανδριαδάκη, συνιδιοκτήτη- μαζί με τα αδέλφια του-  του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Marmin Bay στην περιοχή της Ελούντας και  γιο του Μηνά Ανδριαδάκη γνωστού επιχειρηματία στον ξενοδοχειακό τομέα.

Μάλιστα, στο ξενοδοχείο Marmin Bay φιλοξενούνταν, πριν από δυο χρόνια, οι  συντελεστές του επιτυχημένου σίριαλ «Το Νησί» και γενικότερα η οικογένειά του θεωρείται ως μια από τις αγαπητές στους κοσμικούς κύκλους.

Στα τέλη του Αυγούστου του 2008, εκεί στο Marmin Bay έγινε και ο γάμος του αδελφού του Αθηναγόρα Γιώργου Ανδριαδάκη και της συντρόφου του Άσπας Παγκάλου, καθώς και η βάπτιση της κόρης τους, παρουσία καλεσμένων από την ελληνική showbiz και την πολιτική. Ανάμεσά τους η Κατερίνα Λέχου με τον σύντροφό της παιδικό φίλο του επιχειρηματία, ο Στέλιος Μάινας, η Βικτόρια Χίσλοπ, η οικογένεια Μητσοτάκη, ο Μάριος Φραγκούλης κ.α

Ο επιχειρηματίας νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά οι γιατροί δεν εκφράζουν φόβο για τη ζωή του.

Στο πλευρό του έχουν σπεύσει οι αδελφοί του Γιώργος και Νίκος Ανδριαδάκης, καθώς και στενοί φίλοι της οικογένειας, όπως ο ηθοποιός Μάνος Γαβράς, ο σύντροφος της Κατερίνας Λέχου Μάνος Στρατάκης  κ.α .

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του περιοδικού ΟΚ! από τον γάμο του αδελφού του Αθηναγόρα Ανδριαδάκη Γιώργου, τον Αύγουστο του 2008 στο ξενοδοχείο-ιδιοκτησίας τους- Marmin Bay στην Ελούντα.

Ο αδερφός του Αθηναγόρα Ανδριαδάκη, Γιώργος, με την σύντροφό του Άσπα Παγκάλου την ημέρα του γάμου τους στο Marmin Bay.

Πρώτος από δεξιά ο Μηνάς Ανδριαδάκης, πατέρας του 40χρονου επιχειρηματία που δέχθηκε το χτύπημα, μαζί με τον Μάριο Φραγκούλη, την Κατερίνα Λέχου και τον Μάνο Γαβρά.

Καλεσμένοι στον γάμο του αδερφού του Αθηναγόρα Ανδριαδάκη ήταν ο Στέλιος Μάινας, με τη σύζυγό του Κάτια Σπερελάκη.

Η Βικτόρια Χίσλοπ με τον Γιώργο Ανδριαδάκη, τον Μάνο Γραβρά και την Άσπα Παγκάλου.

Ο αδερφός του επιχειρηματία Γιώργος Ανδριαδάκης με τη σύζυγό του, τον Μάριο Φραγκούλη και τον Γιώργο Περρή.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Ισίδωρος Κούβελος ανήκουν στους στενούς φίλους της οικογένειας Ανδριαδάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα