Ποιος θα ενσαρκώσει το Φρέντι Μέρκιουρι τελικά; – Όχι κι από το «Χάρι Πότερ»

Μετά την άρνηση του Σάσα Μπάρον Κοέν, που η αλήθεια είναι ότι έμοιαζε ιδανικός για το ρόλο, και ο Ντάνιελ Ράντκλιφ αρνήθηκε τις όποιες φήμες που τον περιέπλεκαν σε σενάρια ενσάρκωσης του Φρέντι Μέρκιουρι.

Όλα ξεκίνησαν από την κίτρινη βρετανική φυλλάδα Daily Star, η οποία από μόνη της αποφάσισε να προκρίνει για το ρόλο το Ράντκλιφ και από τη στιγμή που το δημοσίευσε όλές οι εφημερίδες το αναπαρήγαγαν. Το σενάριο βασίστηκε στο γεγονός πως ο «Χάρι Πότερ» είχε μια εξαιρετική ερμηνεία στην ταινία «Kill Your Darlings»,

όπου υποδύθηκε τον Άλεν Γκίνσμπεργκ.

Ο ίδιος ο Ντάνιελ φρόντισε με δηλώσεις του να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να αποδείξει με τα λεγόμενά του πόσο ώριμος και μετροεπής είναι.

«Δεν υπάρχει καμία αλήθεια σε όλο αυτό. Είναι από εκείνα τα αστεία πράγματα...ξεκίνησε σαν φήμη από τη Daily Star και μετά εφημερίδες όπως η Guardian χρησιμοποίησαν ως πηγή τη Daily Star και αυτό χτίστηκε και χτίστηκε ώσπου μια μέρα βλέπεις τίτλο "Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ θα παίξει το Φρέντι Μέρκιουρι", το οποίο δεν θα το έκανα ποτέ» δήλωσε και συνέχισε δίνοντας δίκιο σε όσους υποστηρίζουν διαδικτυακά και μη πως δεν είναι ο κατάλληλος για το ρόλο. «Έχουν δίκιο, δεν είμαι καθόλου κατάλληλος για το ρόλο».

Και η αναζήτηση για το Φρέντι συνεχίζεται...

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα