Πολλά προβλήματα ο Ολυμπιακός εν όψει Ξάνθης

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά έξι συνολικά ποδοσφαιριστές είναι εκτός πλάνων του Βίτορ Περέιρα για το παιχνίδι της Κυριακής (15/3) με την Ξάνθη στο Φάληρο...

Στους γνωστούς: Μήτρογλου, Φουστέρ, Ομάρ, Μανιάτη, Ντουρμάζ, προστέθηκε και ο Διαμαντάκος. Ο Κώστας Μήτρογλου τραυματίστηκε μια ημέρα πριν από το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Ομάρ αντιμετωπίζει προβλήματα ενοχλήσεων που δεν τα έχει ξεπεράσει ακόμη, ο Μανιάτης και ο Ντουρμάζ τραυματίστηκαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

και θα μείνουν εκτός για έξι μήνες και τρεις μήνες αντίστοιχα, ενώ ο Φουστέρ έχει τραυματιστεί στο χέρι.

Στη λίστα των τραυματιών και των ανέτοιμων προστέθηκε και ο Διαμαντάκος, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και προτιμήθηκε να μείνει εκτός.

Στα της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επιδόθηκαν σε ασκήσεις τακτικής, συνέχισαν με δίτερμα σε μεγάλο γήπεδο και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με ασκήσεις στις στημένες φάσεις. Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης έκαναν οι: Διαμαντάκος, Ομάρ, Φουστέρ, ενώ θεραπεία ακολούθησε ο Μήτρογλου.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο Περέιρα ανακοίνωσε την αποστολή για το κυριακάτικο ματς με την Ξάνθη.

Αναλυτικά η αποστολή:

Ρομπέρτο, Μέγιερι, Μπουχαλάκης, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Σαντάνα, Σαλίνο, Μαζουακού, Γιαννούλης, Χάρα, Φορτούνης, Αφελάι, Μποτία, Μπενίτες, Κασάμι, Ντομίνγκεζ, Σιόβας, Ντοσεβί.

The post Πολλά προβλήματα ο Ολυμπιακός εν όψει Ξάνθης appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα