Πώς ήταν η Μαντόνα στα 24 της – Το street style της βασίλισσας της pop! [εικόνες]

15:49 9/4/2013 - Πηγή: KoolNews

Μια μοναδική στιγμή αποκαλύπτεται στη συλλογή φωτογραφιών σε έκθεση της Νέας Υόρκης που δείχνει πως ήταν η Μαντόνα στα 24 της, καθώς επίσης και το στυλ που λάνσαρε εκείνη την εποχή.

Η μόδα αν μη τι άλλο που υιοθέτησε τη δεκαετία του ’80 η βασίλισσα της pop είναι και εκείνη που την καθιέρωσε στο χώρο και την έκανε ξεχωριστή! Το street style που διακρίνεται από της φωτογραφίες της συλλογής του Ρίτσαρντ

Κόρμαν, ενός νεαρού φωτογράφου το 1982, που απαθανάτισε τη Μαντόνα σε μερικές λήψεις είναι πραγματικά η επιτομή του στυλ της σταρ, κάνοντας της ένα απόλυτο fashion icon της εποχής!

Η Μαντόνα φορά πολύχρωμα σκουλαρίκια κρίκους, ένα έντονο κόκκινο κραγιόν και η μοναδική της περμανάντ στα μαλλιά την κάνει αρκετά cool.

O Ρίτσαρντ Κόρμαν δημοσιοποίησε το επώνυμο λεύκωμα με τις φωτογραφίες της διάσημης τραγουδίστριας, το οποίο κυκλοφόρησε σε έκθεση της Νέας Υόρκης για πρώτη φορά μετά από τρεις δεκαετίες και προκαλεί ήδη τεράστιο ενδιαφέρον.

Η έκθεση περιλαμβάνει φωτογραφίες από τον Κόρμαν, αλλά και του συναδέλφου του, επίσης φωτογράφου, Τζορτζ Ντιούμποουζ, με την Μαντόνα να ποζάρει τόσο στο διαμέρισμά της όσο και στην ύπαιθρο.

Πατήστε πάνω στις εικόνες και δείτε πώς ήταν η Μαντόνα στα 24 της…

Keywords
Τυχαία Θέματα