Πώς με κόβετε για ζιγκολό γηραιών και πλούσιων κυριών; Έχετε άλλη πρόταση δουλειάς;

00:50 9/9/2015 - Πηγή: KoolNews

Πέρασα ένα περίεργο καλοκαίρι. Μου ξεκίνησε καλά και χαρούμενα, μετά από πολύ καιρό, χαλάστηκα σύντομα για κάποιες χοντρές αναποδιές στη δουλειά, πήγα να στρώσω και μου πλάκωσαν διάφορα άλλου τύπου, δούλευα με τις ώρες να φτιάξω το νέο μουσικό πρόγραμμα του Galaxy 92 (που παρεμπιπτόντως βγήκε στον αέρα και αν το ακούσετε πείτε μου την άποψη σας), να φτιάξω το νέο Sweet & Sweat

με house κομμάτια (φαντάζομαι στο παρτάκι στη βίλα ο Αλέξης με τη Μπέτυ να το έπαιξαν) και να κλείνω τη μέρα με την πλήρη αναμόρφωση του Koolnews.gr που ήδη δείχνει ότι και δόντια έχει πιο κοφτερά και είναι το μοναδικό πολιτικό sites που έχει το στοιχείο της σάτιρας, μιας και όλες οι ειδήσεις υπάρχουν παντού.

Θα μου πεις καλά είναι όλα αυτά... Ναι, αλλά περάσαν οι μέρες, χωρίς να τις καταλάβω και χωρίς να νιώσω ότι γέμισα μπαταρίες. Μόνο μαύρισα. Και από το κακό μου για κάποιες αναποδιές και από τον ήλιο. Κάθομαι με τις ώρες στον ήλιο. Μ΄ αρέσει να με βλέπω μαυρισμένο και σιχαίνομαι βέβαια το μαύρισμα του σολάριουμ. Σαν νεκρός μαυρισμένος είσαι με τέτοιο χρώμα που σου δίνει.

Ακολούθησα τις συμβουλές των γιατρών και έβγαινα μετά τις 3 και γκαγκάνιαζα στον ήλιο μέχρι τις 6 και 30 το απόγευμα. Τον περισσότερο καιρό τον πέρασα στη Μύκονο, Αλλά άλλαξα τελείως το πρόγραμμα, τη ρουτίνα που ακολουθούσα στο νησί για πολλά χρόνια.

Όταν είσαι παντρεμένος πας και τρως, όπως όλα τα ζευγάρια, κατά τις 10 και 30 με άλλα φιλικά ζευγάρια. Άντε μετά να πιεις κανένα ποτό και νάνι. Όταν είσαι ελεύθερος και σόλο κλαρίνο, τι νόημα έχει...;

Έτσι πήγαινα με το γιο μου και τρώγαμε κατά τις 7, γυρίζαμε στο σπίτι του Αποστόλη μου μας φιλοξενούσε και βλέπαμε καμιά ταινία στο dvd (τσακίσαμε τα Fast & Furious, τις Επικίνδυνες Αποστολές, Μπρους Λι, Τσάκι Τσαν) κλπ. Η μάνα του έχει αναλάβει το θέατρο και τα μουσεία, κι εγώ τις παιδικές χαρές, το κικ μπόξιν, το μπάσκετ, τον Ολυμπιακό, τα αυτοκίνητα και το κινηματογραφικό ξύλο.

Για γκόμενες είναι ακόμα νωρίς. Ο καθένας στο είδος του. Αν με κατηγορεί κάποιος για την ποιότητα των ταινιών που βλέπω με το παιδί, λέω να του αρχίσω τον Ταρκόφσκι και τον Κουροσάβα και τους Ιρανούς σκηνοθέτες σε μια άλλη ζωή. Ή να πάει να τα δει μόνος του, όταν μεγαλώσει. Δεν θα του τις κακολογήσω αυτές τις ταινίες. Τις είδα κι εγώ μικρός. Αρκεί να μη γίνει και κομμουνιστής όπως ήμουν εγώ.

Εδώ αρνιόμουν να δω τον Εξωγήινο, τον Ε.Τ. για χρόνια, γιατί οι αριστεροί κριτικοί έγραφαν ότι είναι δόλωμα του ιμπεριαλισμού. Όπως και να ναι, πέρασα όλες μα ΟΛΕΣ τις μέρες στη Μύκονο με τις κόρες και τον γιο μου. Οι κόρες έβγαιναν μαζί μου, αλλά μετά με παρατάγαν. Ο γιος μου θέλει ακόμα 5-6 χρόνια για να ξεπορτίζει μόνος [Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο toratora.gr].

The post Πώς με κόβετε για ζιγκολό γηραιών και πλούσιων κυριών; Έχετε άλλη πρόταση δουλειάς; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα