Πώς μια έφηβη χωριατοπούλα γίνεται σταρ

Με δική της εκπομπή και στήλη σε διάσημο περιοδικό βρέθηκε η 15χρονη που αρνήθηκε να συμβιβαστεί με τη μιζέρια της ανέχειας και μεταμόρφωσε το δωμάτιό της σε ένα υπέροχο «βασίλειο».

Η Ρόουζ Κάνχαμ δεν είναι ένα συνηθισμένο κοριτσάκι. Μπορείς να την πεις και βασίλισσα του Do It Yourself (Κάντο Μόνος Σου)!

Όταν το υπνοδωμάτιό της άρχισε να καταρρέει, οι γονείς της ξεκαθάρισαν ότι ο οικογενειακός προϋπολογισμός

δεν θα άντεχε την αγορά νέων επίπλων για τα επόμενα… 5-10 χρόνια. Στην αρχή σκέφτηκε να βάλει τα κλάμματα και να το ρίξει στα παγωτά. Στην τελική η μικρή Αγγλίδα ανασκουμπώθηκε, άρπαξε το πινέλο και… του έδωσε και κατάλαβε.

Σιγά σιγά τα φθαρμένα παλιά έπιπλα μεταμορφώνονταν σε στιλάτα χρηστικά αντικείμενα και το «βασίλειό» της μόνο μίζερο δεν θα το έλεγες. Το φτωχικό υπνοδωμάτιο της βρετανικής επαρχίας έδωσε τη θέση του σε ένα μπουντουάρ για μικρές κυρίες και οι φίλες της την παρότρυναν να μην κρατήσει το μυστικό της επιτυχίας για τον εαυτό της.

Με την σκέψη να γίνει η ίδια έμπνευση για άλλα κορίτσια που περνάνε δύσκολα, ακριβώς όπως έγινε για εκείνη έμπνευση η τηλεπαρουσιάστρια σχετικής εκπομπής, Κρίστι Όλσοπ, η 15χρονη έστειλε φωτογραφίες από την δουλειά της στο περιοδικό B&Q.

Η συντακτική ομάδα του γνωστού περιοδικού αναγνώρισε το ταλέντο και την έμπνευσή της, την ανακήρυξε σε Έφηβη DIY Πρέσβειρα της Χρονιάς και σύντομα θα την εντάξει στους συνάκτες της.

Η Ρόουζ έχει αναλάβει πλέον τη διακόσμηση των δωματίων των δύο γονιών και των αδερφών της (του 25χρονου Λι και του 12χρονου Γουίλιαμ) και ανεβάζει βιντεάκια με ιδέες διακόσμησης στο YouTube. Κι όταν δεν έχει σχολείο μπορεί πλέον να εργάζεται δίπλα στον αρχιτέκτονα Τζορτζ Κλαρκ που έχει εκπομπή διακόσμησης στην τηλεόραση…

Keywords
Τυχαία Θέματα