Πώς θα γλιτώσεις τον καναπέ μετά τον καυγά!

Την έκανες την κουτσουκέλα και είσαι αντιμέτωπος με την ποινή της μιας βραδιάς στον καναπέ! Δες 7 τρόπους να κερδίσεις την έφεση και να κοιμηθείς στο αναπαυτικό στρώμα σου, χωρίς γκρίνιες!

7. Προσευχήσου να αρχίσει να μιλάει!

Συνήθως προσευχόμαστε για το αντίθετο, αλλά τώρα που είμαστε στριμωγμένοι, τα πράγματα είναι αλλιώς! Επειδή σου τα έχει μαζεμένα, θα κάνεις κάτι ακόμη πιο τρελό… Θα της ζητήσεις να σου βγάλει τα εσώψυχά σου! Ακόμη και να μην γνωρίζεις το λόγο, προσπάθησε να μαντέψεις. Όση ώρα χάνεις, τόσο πιο πολύ μετράει εναντίον σου και η οργή της συσσωρεύεται! Το επιχείρημα

«προσπαθώ να επικοινωνήσουμε» πιάνει. Χρησιμοποίησέ το!

6. Καν’ την να γελάσει!

Το καλύτερο τρικ για να αποφύγεις τους πρωινούς πόνους στη μέση και την πλάτη, λόγω του… καναπέ! Βέβαια, αυτό δεν ισχύει για όλες τις περιπτώσεις. Αν έχεις ξεχάσει να βγάλεις τα σκουπίδια, είναι ok, πες κάτι που να μην δείχνει όμως πόσο κρετίνος είσαι. Αν όμως η μελαχρινή κοπέλα σου βρει make up στο σακάκι, καλύτερα να μην προσπαθήσεις να γίνεις αστείος! Κάνε την προσευχή σου σαν τον Παπαγιαννόπουλο στο «Τζένη, Τζένη» και ξάπλωσε στον καναπέ όσο πιο «αθόρυθα» μπορείς!

5. Αν κάποιος… γνωστός σου, σου χαρίσει λουλούδια (είναι για τη μαλακία που έκανε)

Η ανδρική συνήθεια αυτή χάνεται στα βάθη των αιώνων, από τότε που ο Αδάμ κατάφερνε να κλειδώνεται έξω από τη σπηλιά που διατηρούσε με την Εύα. Από τότε τα αρσενικά γνώριζαν το πόσο ευεργετικά λειτουργούν τα λουλούδια στα θηλυκά! Υπάρχει όμως λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά. Μην τα στείλεις ποτέ αμέσως μετά την κουτσουκέλα που έχεις κάνει. Δείξε μεταμέλεια, αφού σου τα έχει ψάλλει… Ακόμη καλύτερη κίνηση, αποτελεί να της τα στείλεις στο γραφείο. Να ζηλέψει και η μελαχρινή με τα ψεύτικα βυζιά, που δεν γουστάρει καθόλου το αμόρε σου!

4. Μαγείρεψέ της!

Η μαγειρική σου δεινότητα (;) θα την κάνει να αναλογιστεί τη σκληρή της απόφαση να σε πετάξει στον καναπέ! Όσο εσύ θα μαγειρεύεις, εκείνη θα μαλακώνει… Απλά, μην κάνεις μακαρόνια και ρίξεις από επάνω γιαούρτι. Θυμήσου ποια φαγητά αρέσουν σε αυτήν και όχι τι θα ήθελες να φας εσύ! Όχι, με τη μέθοδο του delivery δεν πιάνει!

3. Άκουσε τα παράπονά της!

Οι γυναίκες θέλουν πολύ απλά να ξέρεις ποιες συμπεριφορές σου τις κάνουν έξαλλες! Τι πρέπει να κάνεις; Να ακούσεις! Μην διακόπτεις –δεν έχεις καμιά δικαιολογία αρκετά πειστική για εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή, κοίταζέ την στα μάτια, σαν να παρακολουθείς τις δηλώσεις του Πάμπλο Γκαρσία μετά το ματσάκι και πριν, θυμήσου να βγάλεις τα ακουστικά του iPod από τα αυτιά σου!

2. Φύγε!

Μερικές φορές το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φύγεις! Από το δωμάτιο, το σπίτι, τον πλανήτη –αν μπορείς. Δωσ’ της χρόνο και χώρο. Σε αυτές τις περιπτώσεις, που η οργή της είναι ανεξέλεγκτη, καλύτερα θα είναι να της πεις πως φεύγεις για λίγο, για να ηρεμήσει και στη συνέχεια να συζητήσετε πολιτισμένα. Γενικά, μην πάτε σε κανένα μπαρ ή στα μπουζούκια. Δεν είναι ευκαιρία για βραδινή έξοδο.

1.Πες «συ

Keywords
Τυχαία Θέματα