Πόσοι superheroes χωράνε σε μια ταινία; – Ο Wolverine τους θέλει όλους εκεί!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο κόσμος του Χόλιγουντ ζει στον αστερισμό των superheroes. Spiderman, Superman, Batman, Iron Man, Captain America και πολλοί ακόμα ήρωες έχουν επιστρέψει δυναμικά στο προσκήνιο τα τελευταία χρόνια και έχουν γίνει

stars της μεγάλης οθόνης. Ωστόσο υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν ακόμα περισσότερο... super στην 7η τέχνη. Και ένας από αυτούς είναι ο Χιου Τζάκμαν - ή όπως είναι γνωστός ο Wolverine. Ο διάσημος ηθοποιός σε πρόσφατες δηλώσεις του είπε ότι ονειρεύεται μια ταινία όπου θα πρωταγωνιστούν όλοι οι superheroes της Marvel.

"Θα είναι μια καταπληκτική ταινία αυτή, που θα εντυπωσιάσει τους οπαδούς των υπερηρώων" είπε ο Τζάκμαν. Ωστόσο συμπλήρωσε ότι αυτό είναι αρκετά δύσκολο να συμβεί καθώς "όλοι οι superheroes έχουν συμβόλαιο με διαφορετικά στούντιο του Χόλιγουντ και θα είναι δύσκολο να συμφωνήσουν μεταξύ τους. Ωστόσο θέλω να πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα μπορούσε να γίνει αυτή η ταινία". Πάντως μέχρι να συμβεί αυτό, θα μπορούμε να απολαύσουμε τον Wolverine μόνο του στις 24 ?Ιουλίου, καθώς επιστρέφει στην δράση και ψάχνει να ανακαλύψει το παρελθόν του.

Keywords
Τυχαία Θέματα