Πρακτορείο είπε στην Κατερίνα Στικούδη να τρώει μόνο τσίχλες!

Ακόμη μια ιστορία που αποκαλύπτει τον σκληρό κόσμο του modeling…

Η Κατερίνα Στικούδη δεν μπήκε βρέθηκε χτες στo modeling. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα πρακτορεία, ενώ έχει φωτογραφηθεί στα περισσότερα από τα ανδρικά περιοδικά. Όμως ακόμη και εκείνη έχει ιστορίες να μοιραστεί.

Το μοντέλο πέρασε και από το χώρο της μόδας, στον οποίο δεν έμεινε για αρκετό διάστημα, αλλά θυμάται μια από τις πιο άσχημες εμπειρίες της:

«Λόγω του πρωταθλητισμού δεν μπορούσα να ζήσω χωρίς να φάω. Στον συγκεκριμένο χώρο υπήρχε μια πίεση όσον αφορά στο να μην τρως σε κοπέλες που δούλευαν σε πρακτορεία και τους συνιστούν να τρώνε τσίχλες από το πρωί μέχρι το βράδυ».

Η περίφημη ”συνταγή της τσίχλας”, συστήθηκε και σε εκείνη με στόχο να χάσει πολλά κιλά.

«Σε ένα πολύ μεγάλο πρακτορείο της Αθήνας, γνωστή booker, μου είπε: ”Θα τρως μόνο τσίχλες”. Γέλασα πάρα πολύ. Αυτός ήταν ο λόγος που έκανα έξι μήνες μόνο μόντελινγκ. Δεν ήθελα να βάλω τον εαυτό μου σε αυτή την διαδικασία. Δέχθηκα πίεση και φυσικά και απόρριψη. Το πρότυπο του ανορεξικού κοριτσιού, όμως είναι πολύ τεράστιο λάθος. Κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή και πρέπει να νιώθει καλά με τον εαυτό της», ανέφερε το μοντέλο στο Εγώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα