Προκλητικές ανέσεις για τον Μπρέιβικ στην φυλακή!

Απογοητευμένος και δυσαρεστημένος είναι ο Μακελάρης της Νορβηγίας, Άντερς Μπρέιβικ, με τις συνθήκες κράτησής του στην φυλακή.

Ο μακελάρης ο οποίος καταδικάστηκε για την σφαγή συνολικά 77 ανθρώπων τον Ιούλιο του 2011 σε Ουτόγια και Όσλο της Νοσβηγίας, όπως είπε, ο καφές του είναι κρύος και το κελί του δεν έχει χώρο για μα φυλάξει τις μπλούζες Lacoste! Προκειμένου μάλιστα να εκφράσει τα παράπονά του, ο Μπρέιβικ έστειλε επιστολή 27 σελίδων.

Η πολυσέλιδη επιστολή περιλαμβάνει σωρεία παραπόνων. Δεν αντέχει λέει, όχι μόνο τον κρύο καφέ, αλλά και τις σφιχτές χειροπέδες οι οποίες τον τραυματίζουν στον καρπό.

Το «περίεργο» της υπόθεσης δεν είναι μόνο τα παράπονα του μακελάρη αλλά η ετοιμότητα των αρχών προκειμένου να του ικανοποιήσει τα αιτήματά του. Ο δικηγόρος του Μπρέιβικ τόνισε μάλιστα πως πρέπει να γίνουν πολλά προκειμένου οι συνθήκες για την πολυετή κράτησή του να κριθούν επρακώς κατάλληλες.

Όπως γράφει η βρετανική Mirror, ο 33χρονος κατάφερε ήδη να κερδίσει ορισμένες- προκλητικές- πολυτέλειες για τον εαυτό του, όπως το κουτί για να φυλάξει τα περίφημα Lacoste, ένα καινούργιο στυλό για να μην τραυματίζονται τα δάχτυλά του, ένα cd player και ένα ράφι για βιβλία στο κελί του!

Keywords
Τυχαία Θέματα