Προληπτικοί έλεγχοι των πίσω φρένων σε αμάξια Toyota ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή

16:27 1/8/2013 - Πηγή: KoolNews

Πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου αυτοκινήτων Toyota Yaris, πραγματοποιεί η Toyota Ελλάς, όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή. Ο προληπτικός έλεγχος των πίσω φρένων αφορά 174 οχήματα, παραγωγής από 2 Απριλίου 2013 έως 23 Μαΐου 2013.

Στα εμπλεκόμενα οχήματα υπάρχει πιθανότητα διαρροής υγρού από τα πίσω φρένα, ανάμεσα στη σωλήνωση

και τη δαγκάνα τους (για οχήματα με πίσω δίσκους), ή τη σωλήνωση και το ταμπούρο, εξαιτίας ανεπαρκούς ροπής σύσφιξης των κοχλιών. Υπό ακραίες συνθήκες, η προειδοποιητική λυχνία των φρένων μπορεί να ανάψει και να επηρεαστεί η απόδοση του συστήματος πέδησης.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με τα ανωτέρω θέματα.

Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων αυτών, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών αυτοκινήτων Toyota σε όλη την Ελλάδα, για να πραγματοποιηθεί έλεγχος και σύσφιξη των εν λόγω κοχλιών στα πίσω φρένα και, αν χρειαστεί, αντικατάσταση των αντίστοιχων εξαρτημάτων, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την Toyota Ελλάς-Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών, στο τηλέφωνο 210 2808000 (ώρες λειτουργίας από 09.00 π.μ. έως 05.00 μ.μ.).

Keywords
Τυχαία Θέματα