Χορευτής του Βασιλικού Μπαλέτου χάθηκε πριν τη πρεμιέρα

16:37 5/4/2013 - Πηγή: KoolNews

Ένας εκ των βασικών χορευτών του Βασιλικού Μπαλέτου της Βρετανίας, που είχε φύγει από το Μπαλέτο τον προηγούμενο χρόνο, εξαφανίστηκε εκ νέου, μία μόλις εβδομάδα πριν από την πρεμιέρα της παράστασης Εξπρές του Μεσονυχτίου, στην οποία πρωταγωνιστεί.

Ο Σεργκέι Πολούνιν, 23 ετών, επρόκειτο να εμφανιστεί στη σκηνή του London’s Coliseum την επόμενη Τρίτη, ωστόσο ο νεαρός Ουκρανός χορευτής δεν εμφανίστηκε στις πρόβες της Τετάρτης, αλλά ούτε και σε αυτές της Πέμπτης, ενώ δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής από την περασμένη Τρίτη.

Οι επικεφαλής της παράστασης, έπειτα

από την απουσία του Σεργκέι από τις πρόβες, πήγαν και έψαξαν το δωμάτιο του ξενοδοχείου του, ωστόσο ο Ουκρανός δεν ήταν εκεί.

Ο Πολούνιν αποτελεί τον νεότερο άνδρα χορευτή που πρωταγωνιστεί στο Βρετανικό Βασιλικό Μπαλέτο, αφού πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση στα 19 του χρόνια. Αργότερα, ο Ουκρανός είχε δηλώσει ότι δεν ήθελε να συνεχίσει άλλο στο Μπαλέτο, λόγω του εκτεταμένου στρες που αντιμετώπιζε στη χορευτική του καριέρα. Ακόμα, είχε τονίσει πως «βαριόταν μέχρι θανάτου» τις πρόβες, και πως ήθελε μέχρι τα 26 του να σταματήσει από το Μπαλέτο, επειδή ήταν «πολύ επίπονη διαδικασία».

Μέχρι στιγμής, δεν έχει βγει κάποιο συμπέρασμα για το αν ο Σεργκέι έχει αποχωρήσει, όπως πέρυσι, ή έχει υπάρξει θύμα κάποιου ατυχήματος. Η φημολογία που έχει ξεσπάσει είναι πως ο Πολούνιν ήθελε να μην συμμετάσχει στο Εξπρές του Μεσονυχτίου, εξαιτίας της κακής παραγωγής που ο ίδιος θεωρούσε πως είχε.

Keywords
Τυχαία Θέματα