Πρόταση του Παναθηναϊκού για Ροντρίγκεζ, πιέζει για την ελευθερία του ο Λέτο

Πρόταση στον Γκιγέρμο Ροντρίγκεζ έκανε ο Παναθηναϊκός στην Βερόνα για τον δανεισμό του 30χρονου, ενώ ο άλλος στόχος του Παναθηναϊκού, από την Ιταλία, ο Σεμπάστιαν Λέτο πιέζει την Κατάνια για να φύγει...

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας, έχουν μπει δυνατά στο μετεγγραφικό παζάρι πριν

καν αυτό ανοίξει, καθώς έχουν πραγματοποιήσει ήδη δύο μετεγγραφές, τον Σωτήρη Νίνη που έμενε ελεύθερος και τον Στάθη Ταυλαρίδη από τον Ατρόμητο, έναντι ενός κάποιου συμβολικού χρηματικού ποσού.

Οι «πράσινοι» δεν θα σταματήσουν εκεί και κατέθεσαν προσφορά στην Βερόνα για τον Γκιγέρμο Ροντρίγκεζ. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal» ο Λεωνίδας Βόκολος βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον τεχνικό διευθυντή της Βερόνα, ο οποίος δεσμεύτηκε πως θα απαντήσει πριν την Πρωτοχρονιά.

Σε ό, τι αφορά την πρόταση, ο Παναθηναϊκός δίνει ένα ποσό αρχικά για να τον αποκτήσει ως δανεικό από τον ιταλικό σύλλογο και μόλις ο δανεισμός λήξει, ενεργοποιείται η οψιόν αγοράς με το Τριφύλλι να δίνει επίσης κάποιο σημαντικό χρηματικό ποσό για να τον αγοράσουν. Συν τοις άλλοις η πρόταση είναι ιδιαιτέρως καλή για τον Ουρουγουανό, ο οποίος τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι στα καλύτερά του και στον Παναθηναϊκό θα μπορούσε να γίνει ηγέτης και να υπογράψει ένας καλό συμβόλαιο.

Πιέζει για να φύγει ο Λέτο

Έντονα δυσαρεστημένος φαίνεται πως είναι ο Σεμπάστιαν Λέτο στην Κατάνια, σύμφωνα με την «Goal». H Κατάνια βρίσκεται στην Serie B, πάει από το κακό στο χειρότερο και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και όπως φαίνεται θα παλέψει μέχρι τέλους για την σωτηρία της.

Αυτό, όμως, έχει εξοργίσει τον Σεμπάστιαν Λέτο που ασκεί πιέσεις στην Κατάνια για να μείνει ελεύθερος. Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του περιμένει τις εξελίξεις και σε περίπτωση που ο Αργεντινός καταφέρει να κερδίσει την ελευθερία του, τότε οι «πράσινοι» θα σπεύσουν να τον κάνουν δικό τους.

The post Πρόταση του Παναθηναϊκού για Ροντρίγκεζ, πιέζει για την ελευθερία του ο Λέτο appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα