«Ψάχνεται» για Φλαμινί ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αρχίζει να τοποθετεί ονόματα στη μεταγραφική λίστα του εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου των μεταγραφών...

Επιμέλεια: Θάνος Δημάτσας

Είναι δεδομένο ότι οι «ερυθρόλευκοι» το καλοκαίρι θα ξεσκαρτάρουν το ρόστερ τους και θα κρατήσουν εκείνους τους παίκτες που μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα και θα μπορούν να ανταποκριθούν στους στόχους και στις απαιτήσεις της ομάδες που δεν είναι

άλλες από την κατάκτηση του νταμπλ (πρωτάθλημα και Κύπελλο) και την καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Φέτος, έχουν το πρωτάθλημα στα χέρια τους, αφού χρειάζονται τη νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό [Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ] για να σφραγίσουν και το πρωτάθλημα. Σε ό, το αφορά το Κύπελλο έχουν πάρει σκορ πρόκρισης για τον τελικό μετά το 3-0 του πρώτου ημιτελικού στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης και πλέον αυτό που μένει είναι να σφραγίσει το εισιτήριο για τον τελικό και να μάθει τον αντίπαλό του στον τελικό της διοργάνωσης. Για την πορεία της Ευρώπης, αφενός κέρδισε την περσινή φιναλίστ, Ατλέτικο Μαδρίτης, στο Φάληρο, όπως κέρδισε την πρωταθλήτρια Ιταλίας, Γιουβέντους και την πρωταθλήτρια Σουηδία, τη Μάλμε, ωστόσο δεν κατόρθωσε να προκριθεί στους «16» της διοργάνωσης και συνέχισε στο Γιουρόπα Λιγκ, απ' όπου αποκλείστηκε από την Ουκρανική, Ντνίπρο.

Μπορεί πάντως το πρωτάθλημα αργά, ή γρήγορα να το σφραγίσει όμως φέτος στον Ολυμπιακό θα μείνει η... ρετσινιά της ήττας από τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο και από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, αλλά και τα όσα έγιναν στα δυο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Η γενική εικόνα των «ερυθρόλευκων» είναι ότι δεν έπεισαν ιδιαίτερα στα ντέρμπι. Παρόλα αυτά όμως το ταμείο γίνεται στο τέλος και το ταμείο δείχνει τον Ολυμπιακό πρωταθλητή και να συμμετέχει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Το γεγονός όμως ότι τα αποτελέσματα που έφερε στα ντέρμπι δεν ήταν ενθαρρυντικά έφεραν σεισμικές δονήσεις στην ομάδα και σε λίγους μήνες επίκειται ξήλωμα του ρόστερ.

Στις τάξεις των πρωταθλητών Ελλάδας έχουν αρχίσει ήδη τα πρώτα «τσεκ» παικτών, που ενδεχομένως θα κάλυπταν τις απαιτήσεις του συλλόγου, όπως o Μίκαελ Εσιέν που σας γράψαμε το Σάββατο από το KoolNews.gr [Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ], πως πρόκειται ο Γκανέζος να φύγει από την Μίλαν το καλοκαίρι και περιμένει πρόταση από ομάδες της Τουρκίας και της Ελλάδας.

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που φαίνεται να απασχολεί τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με δημοσίευμα της κυριακάτικης «Real News» είναι ο Ματιέ Φλαμινί. Ο 31χρονος μέσος έχει συμβόλαιο με την Άρσεναλ μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, το οποίο ανανεώθηκε τον Δεκέμβριο. Ο Γάλλος, πλέον, δεν είναι μέσα στις πρώτες επιλογές του Βενκέρ για την θέση στα αμυντικά χαφ, αφού τον έχει... εξορίσει από την θέση του ο Φρανσίς Κοκλέν, ενώ έχει επιστρέψει και ο Άαρον Ράμσεϊ που ήταν τραυματίας. Πάντως, ο Αλσατός τεχνικός τον έχει στους αναπληρωματικούς και του δίνει χρόνο συμμετοχής, ενώ πριν το αγωνιστικό ανέβασμα του Κοκλέν, ο Φλαμινί ήταν βασικός και αναντικατάστατος μπροστά από τα δύο στόπερ.

Η περίπτωση πάντως δεν είναι εύκολη, αλλά ούτε και ακατόρθωτη. Ο Φλαμινί είναι ήδη 31 ετών και βασικός στην Άρσεναλ θα παίζει μόνο σε περίπτωση τραυματισμών, ενώ ο Βενγκέρ έχει στα υπόψιν του για το καλοκαίρι κάποιους κεντρικούς χαφ, όπως ο Σνάιντερλεν της Σαουθάμπτον. Οπότε σε αυτή την περίπτωση το «φλερτ» του Ολυμπιακού με τον Γάλλο μέσο μπορεί να καταλήξει σε γάμο.

The post «Ψάχνεται» για Φλαμινί ο Ολυμπιακός appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα