Ψεύτικη εικόνα του γυμνού Χάρι στη Sun

Υποκριτική θεώρησαν οι εκδότες της Sun την διακριτική εντολή των ανακτόρων στα έντυπα ΜΜΕ να μην δημοσιεύουν τις γυμνές φωτογραφίες του Χάρι από το Λας Βέγκας. Και σκαρφίστηκαν μια τρελή ιδέα…

Οι δικηγόροι της Βρετανικής βασιλικής οικογένειας παλατιού, αν και δεν αμφισβητουν τη γνησιότητα των φωτογραφιών που διέρρευσαν απο την ιστοσελίδα TMZ, ζήτησαν απο τον Βρετανικό Τύπο να μη δημοσιεύσει τις γυμνές φωτογραφίες του πρίγκιπα.

Η πρώτη εφημερίδα που «έσπασε» αυτή την άτυπη συμφωνία (η οποία φυσικά συμβαίνει συχνά στη Βρετανία) ήταν η σκανδαλοθηρική Sun αν και η βασίλισσα δεν μπορεί να την κατηγορήσει ανοιχτά. Τουλάχιστον όχι για το πρώτο της εξώφυλλο.

Την πρώτη μέρα που ξέσπασε το σκάνδαλο με τη δημοσίευση των φωτογραφιών από τον αμερικανικό ιστότοπο TMZ, η βρετανική εφημερίδα κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο μια τεράστια φωτογραφία… όπου ένας δικός της άνθρωπος αναπαριστούσε τη σκηνή με τον τσίτσιδο πρίγκιπα Χάρι και την γυμνή κοπέλα που τον αγκάλιαζε από πίσω! Στη βάση του εξωφύλλου η εφημερίδα έγραφε «η απαγορευμένη φωτογραφία με τον δικό μας Χάρι». Ο τίτλος του θέματος της Πέμπτης ωστόσο ήταν αρκετά σκληρός για τα ανάκτορα: «Ο Χάρι γραπώνει τα βασιλικά πετράδια».

Σήμερα ωστόσο η Sun κυκλοφόρησε με την πραγματική φωτογραφία του πρίγκιπα Χάρι στο εξώφυλλο και τίτλο «Η φωτογραφία του γυμνού Χάρι που έχετε ήδη δει στο ίντερνετ»…

Ο αρχισυντάκτης της Sun, Ντέιβιντ Ντίνσμορ, δήλωσε σε βίντεο στην ιστοσελίδα της εφημερίδας – που είναι μέρος του βρετανικού βραχίονα της αυτοκρατορίας των ΜΜΕ του Ρούμπερτ Μέρντοχ- ότι η απόφαση για τη δημοσίευση δεν ήταν εύκολη, αλλά το θέμα αφορά «την ελευθερία του Τύπου»: «Πρόκειται για μια γελοία κατάσταση όπου την φωτογραφία μπορούν να τη δουν εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο μέσω ίντερνετ, αλλά δεν μπορούν να τη δουν στην πιο δημοφιλή εφημερίδα της Βρετανίας, την οποία διαβάζουν οκτώ εκατομμύρια άνθρωποι κάθε μέρα».

Εν τω μεταξύ, τον μπελά τους για τη διαρροή των φωτογραφιών από το ξέφρενο πάρτι του άτακτου πρίγκιπα στο Λας Βέγκας βρήκαν δύο από τους φρουρούς που βρίσκονται πάντα στο πλευρό του!

Οι σωματοφύλακες –οι οποίοι είναι υψηλόβαθμοι ντετέκτιβς της Scotland Yard- απλώς, επέπληξαν ορισμένες γυμνές υπάρξεις χωρίς, όμως, να σταματήσουν τα έκτροπα ή να απαγορεύσουν τις φωτογραφίες. Δεν σταμάτησαν μάλιστα τις κυρίες ούτε όταν εκείνες ντύθηκαν για να φύγουν από το δωμάτιο του Χάρι και μάλιστα δεν μπήκαν καν στον κόπο να τσεκάρουν τα κινητά τους και να τους ζητήσουν να σβήσουν τις φωτογραφίες που είχαν τραβήξει με πρωταγωνιστή τον ίδιο.

Πηγή αποκάλυψε στη Daily Mail πως οι ντετέκτιβς διασκέδαζαν πολύ περισσότερο από τον πρίγκιπα, προφανώς έχοντας ξεχάσει τον ρόλο τους, με αποτέλεσμα το διεθνές ρεζιλίκι των βρετανικών ανακτόρων.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις KoolNews