Ψηφίστε: Εσείς ποιο θεωρείτε το Πρόσωπο της Χρονιάς για το 2015;

Κάθε άνθρωπος ακολουθείται από έναν μύθο. Άλλοι έχουν την προσωπικότητά τους, άλλοι τα επιτεύγματά τους, και άλλοι, αυτό το... «κάτι» που τους κάνει να ξεχωρίζουν από τους υπολοίπους. Είναι αυτοί που θα θυμάσαι για καιρό είτε τους έχεις γνωρίσει είτε όχι. Αυτά τα άτομα αξίζουν να θεωρούνται Πρόσωπα της Χρονιάς.

Έτσι λοιπόν και εμείς στο KoolNews.gr καθήσαμε, συζητήσαμε και δημιουργήσαμε μία λίστα με προσωπικότητες τις οποίες γνωρίσαμε ή συνεχίσαμε να γνωρίζουμε την χρονιά που μας πέρασε με απώτερο σκοπό να καταλήξουμε στον έναν ή στην μία που αξίζει να αναγορευτεί

Πρόσωπο της Χρονιάς για το 2015 για την συνολική του επίδραση στην ελληνική πραγματικότητα την χρονιά που μας αποχαιρετά.

Εσείς δεν έχετε παρά μόνο να ψηφίσετε ποιον/ποια θεωρείτε Πρόσωπο της Χρονιάς.

Ποιο είναι το Πρόσωπο της Χρονιάς για το 2015;Αγγελική ΠαππάΑλέξης ΤσίπραςΒασίλης ΛεβέντηςΓιαγιάδες της ΛέσβουΓιάννης ΑντετοκούμποΓιάννης ΣφαιρόπουλοςΓιώργος ΛάνθιμοςΡάδιο Αρβύλα

Ποιοι είναι οι υποψήφιοι

Αλέξης Τσίπρας

Ο νεότερος πρωθυπουργός στην ελληνική ιστορία αναμφισβήτητα είναι μία από τις προσωπικότητες που συζητήθηκε από κάθε -ανεξαιρέτως- Έλληνα το 2015. Κέρδισε δύο εκλογικές αναμετρήσεις, ένα δημοψήφισμα, κατάφερε να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στο παιχνίδι της εξουσίας και έκανε και την μεγάλη μεταστροφή μετατρέποντας τον ΣΥΡΙΖΑ σε μνημονιακό κόμμα. Όλα αυτά σε 12 μήνες.

Γιαγιάδες της Λέσβου

Η κυρία Ευστρατία, η κυρία Μαρίτσα και η κυρία Μηλίτσα απαθανατίστηκαν να κανακεύουν ένα μικρό προσφυγόπουλο σε μία φωτογραφία που έκανε τον γύρο του κόσμου προκειμένου να φανεί η προσπάθεια και των απλών πολιτών να βοηθήσουν τους βασανισμένους πρόσφυγες στην αναζήτηση ενός καλύτερου αύριο.

Βασίλης Λεβέντης

Ναι σου φαίνεται περίεργο, όμως ο άνθρωπος αυτός κατάφερε μετά από δεκαετίες προσπαθειών να μπει στην Βουλή και να έχει μία από τις πιο αξιοπρεπείς παρουσίες εντός και εκτός κοινοβουλίου.

Γιώργο Λάνθιμος

Η τελευταία του ταινία, Ο Αστακός, πήρε βραβείο στις Κάννες, αποδεικνύοντας στους επικριτές του πως ο Κυνόδοντας δεν ήταν ένα «πυροτέχνημα», έστω κι αν οι δύο ταινίες απέχουν. Μεταξύ άλλων η Ρέιτσελ Βάις τον χαρακτήρισε ως έναν από τους καλύτερους σκηνοθέτες που έχει δουλέψει.

Γιάννης Αντετοκούμπο

Ο Γιάννης Αντετοκουνμπο το 2015 ήταν ο πρώτος Έλληνας βασικός σε όλα τα παιχνίδια ομάδας NBA, προκρίθηκε στα playoffs της ανατολικής περιφέρειας και συμμετείχε στο All-Star Game των ανερχόμενων ταλέντων του NBA. O «Greek-freak», όπως είναι το παρατσούκλιi του, έχει κάνει όλο τον πλανήτη να μιλάει για το ταλέντο του.

Γιάννης Σφαιρόπουλος

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ως προπονητής του Ολυμπιακού, το 2015 κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδος με 3-0 στους τελικούς απέναντι στον Παναθηναϊκό, και έφτασε στον τελικό του Final-4 της Euroleague στη Μαδρίτη, ενώ οι ερυθρόλευκοι υπό τις οδηγίες του Έλληνα τεχνικού παρουσιάζουν εξαιρετικό μπάσκετ.

Ράδιο Αρβύλα

Η ομάδα των παιδιών από την Θεσσαλονίκη κρατά σταθερά το τηλεοπτικό κοινό στις οθόνες του προσφέροντας απολαυστική σάτιρα και φρέσκο σχολιασμό της επικαιρότητας παραμένοντας έτσι από τα λίγα προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης που αξίζουν να τα δεις.

Αγγελική Παππά

Η Ελληνίδα καθηγήτρια είναι μεταξύ των 50 υποψηφίων για το βραβείο Global Teacher Prize, το «νόμπελ» των εκπαιδευτικών. Η προσπάθειά της με το «i love dyslexia»(ILD), το οποίο είναι το μοναδικό διεθνώς εκπαιδευτήριο βιωματικής και ολιστικής εκμάθησης αγγλικών για μαθητές με δυσλεξία και ειδικές μαθησιακές ανάγκες είναι κάτι παραπάνω από συγκινητική.

The post Ψηφίστε: Εσείς ποιο θεωρείτε το Πρόσωπο της Χρονιάς για το 2015; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα