Ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας και ισχυρές βροχές από την επόμενη εβδομάδα

Ραγδαία αλλαγή στο σκηνικό του καιρού από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας με βροχές και κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας, προβλέπει η ΕΜΥ.

Το δελτίο καιρού αναφέρει αραιές νεφώσεις από τη Δευτέρα, που βαθμιαία θα πυκνώσουν στα βορειοδυτικά και θα σημειωθούν βροχές που προς το απόγευμα θα ενταθούν και το βράδυ ίσως σημειωθούν καταιγίδες.

Το ίδιο περίπου σκηνικό

και για την Τρίτη στη δυτική και βαθμιαία στη βόρεια και ανατολική νησιωτική χώρα, με μικρή εξασθένηση στα δυτικά από το βράδυ.

Την Τέταρτη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στη βορειοδυτική Ελλάδα. Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες με σταδιακή τα εξασθένηση.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός στην ανατολική και νοτιά χωρά θα χαρακτηρίζεται από νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες στις θαλασσιές και παράκτιες περιοχές. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις, ενώ τα μποφόρ όλη τη βδομάδα θα κυμανθούν από 6-8 στα πελάγη και οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 στα τέλη της εβδομάδας.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα