Πυροβόλησαν ζευγάρι στο Ρέθυμνο για να σπάσουν πλάκα!

Ένα ανόητο «παιχνίδι» αποφάσισαν να παίξουν δυο νεαροί κουμπουροφόροι στον επαρχιακό δρόμο του Ρεθύμνου, που δεν δίστασαν να ανοίξουν πυρ εναντίον του αυτοκινήτου το οποίο προπορευόταν από το δικό τους χωρίς λόγο, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει άμεσα η ζωή ενός ανυποψίαστου ζευγαριού!

Ο 32χρονος και η 33χρονη που επέβαιναν στο αυτοκίνητο τα έχασαν μόλις είδαν τη σφαίρα να διαπερνά το πίσω και το μπροστινό παρμπρίζ του αυτοκινήτου τους, ενώ κινούνταν στον επαρχιακό δρόμο Αση Γωνιάς Χανίων – Αργυρούπολης! Αμέσως μόλις αντιλήφθηκαν τους πυροβολισμούς σταμάτησαν και είδαν έκπληκτοι

να τους προσπερνά ένα 4Χ4 στο οποίο επέβαιναν δυο άγνωστοι οι οποίοι τους ακολουθούσαν από ώρα.

Το ζευγάρι ειδοποίησε την Αστυνομία η οποία εντόπισε στο σημείο της επίθεσης έξι κάλυκες 9mm γεγονός που αποδεικνύει ότι οι δράστες τους πυροβόλησαν και άλλες φορές εν κινήσει! Αμέσως οι αρχές χτένισαν την περιοχή και εντόπισαν το όχημα από το οποίο είχαν ριφθεί οι πυροβολισμοί έξω από το σπίτι δυο νεαρών ηλικίας 24 και 27 χρόνων. Μέσα στο σπίτι βρέθηκαν πέντε φυσίγγια και δύο κάλυκες των 9 mm που εστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών ερευνών για βαλλιστική εξέταση.

Οι δράστες συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου με κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παραβάσεις του νόμου περί όπλων και διακεκριμένες φθορές.

Keywords
Τυχαία Θέματα