Ρατσιστικά σχόλια μίσους στο Facebook του 23χρονου Αλβανού που άρπαξε την 13χρονη Χριστίνα [εικόνες]

Τέλος καλό όλα καλά για τη 13χρονη Χριστίνα από τα Σπάτα που είχε εξαφανιστεί το βράδυ της περασμένης Κυριακής, παρασυρόμενη από τον 23χρονο Αλβανό Marjon Ajazi. Την ίδια στιγμή βγήκε στη δημοσιότητα το προφίλ στο Facebook του 23χρονου Αλβανού που παραμένει άφαντος με εκατοντάδες χρήστες να αντιδρούν με οργή στην αρπαγή της μαθήτριας από τα Σπάτα.

Λάτρης της μουσικής χιπ χοπ και ραπ

δηλώνει ο 23χρονος Αλβανός που έκανε την 13χρονη Χριστίνα Κρασσά να εγκαταλείψει το σπίτι της στα Σπάτα και να πάει να τον βρει στην Καβάλα. Στο προφίλ του νεαρού στο Facebook υπάρχουν πολλές φωτογραφίες που τον δείχνουν να εργάζεται ως DJ σε διάφορα μπαρ και κλαμπ της Καβάλας. Παράλληλα φαίνεται πως είναι λάτρης των μηχανών, αλλά των μεγάλων αγροτικών οχημάτων 4Χ4.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ο ίδιος έχει ανεβάσει στο προφίλ του, μένει στο Παλαιό Τσιφλίκι στην Καβάλα , έχει γεννηθεί στις 25 Μαρτιου 1990 και τον ενδιαφέρουν οι γυναίκες.

Εκατοντάδες χρήστες του Facebook, μόλις διέρρευσε το προφίλ του 23χρονου Αλβανού DJ, επισκέφθηκαν τη σελίδα του, με τα σχόλια που αφήνουν το τελευταίο 24ωρο από την στιγμή που έχει δημοσιοποιηθεί το προφίλ του δράστη, να είναι ιδιαιτέρα υβριστικά και απειλητικά. Σε μερικά από τα σχόλια που έχουν αναρτήσει απειλούν τη ζωή του, ενώ κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία και έγραψαν ακόμα και ρατσιστικά σχόλια.

Κάτι ακόμα που προκαλεί συζητήσεις είναι ότι σχεδόν όποιον «φίλο» του και να δει κανείς έχει στα σίγουρα μια φωτογραφία ανήλικου παιδιού μπροστά στο προφίλ. Δεν είναι σίγουρο φυσικά εάν είναι πράγματι ανήλικοι πίσω από τις φωτογραφίες, όμως από τους φίλους που έχει, σοκ προκαλεί το γεγονός ότι οι περισσότεροι έχουν φωτογραφίες παιδικές ή και ονόματα που παραπέμπουν σε νεαρής ηλικίας άτομα.

Keywords
Τυχαία Θέματα