Σάλος με τις φωτογραφίες του νεκρού Ασλάνη – Οργισμένα σχόλια στα social media

Έντονη κριτική άσκησαν οι χρήστες των social media για την δημοσίευση των φωτογραφιών που δείχνουν τον γνωστό σχεδιαστή μόδας, Μιχάλη Ασλάνη, νεκρό και πεσμένο στο πάτωμα.

Είναι το θέμα συζήτησης από την στιγμή της δημοσίευσής τους και τα σχόλια ανθρώπων που τον γνώριζαν προσωπικά αλλά και άγνωστων να είναι οργισμένα κάνοντας λόγο για βεβήλωση.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μάλιστα, ζήτησε την παρέμβαση της δικαιοσύνης και έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook;

«Οσοι εμπορεύονται τη φωτογραφία ενός νεκρού για να "πουλήσουν", διαπράττουν μεγάλη αθλιότητα. Ελπίζω να λογοδοτήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης».

Η Τζένη Χειλουδάκη, έγραψε:

«ρε μ@υνι@ σαπια του κιτρινισμου ρε σeρβιeτeς τηλεοπτικες ρε δημοσιογραφακια βαμπιρακια που γ@μευετε τα παντα στον βωμο της τηλεθεασης ρε παρταλια των τελευταιων μηντιοσταθμων βγαλατε και στο γυαλι το πτωμα του μιχαλη πεσμενο στο πατωμα διπλα στο κρεβατι του;;;;ρε @ρχ... χωρις @ρχι... ποσο πατο πια .......σιχαινομαι ρε σιχαινομαι....δεν υπαρχει αυτο που βλεπω.......που να μην ξαναχτυπησετε μοναδα ρε τερατα στην ειτζιμπι κολαση σας..... »

Η Πάολα Ρεβενιώτη, σχολιάζει:

Τι κανιβαλισμός, μα είναι δυνατόν δημοσιογράφοι να βάζουν φωτογραφία τον νεκρό Ασλάνη; Τέτοια ξετσιπωσιά και ασέβια;

Keywords
Τυχαία Θέματα