Σαμαράς: Σώσαμε τη χώρα, δεν θα συντριβούμε στο μίσος των δύο άκρων

12:53 9/6/2013 - Πηγή: KoolNews

Μηνύματα με πολλούς αποδέκτες έστειλε ο Αντώνης Σααμαράς μιλώντας από το βήμα του του προσυνεδρίου Κεντρικής Μακεδονίας της Ν.Δ. το οποίο πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη.

Ο πρωθυπουργός τόνισε πως η χώρα βρίσκεται στον αστερισμό λίγο πριν την ανάκαμψη και σημείωσε πως «η τρικομματική κυβέρνηση έχει διαφωνίες κυρίως ιδεολογικές αλλά έχει καταφέρει μέσα σε 11 μήνες που κυβερνά να σταθεροποιήσει τη χώρα και να αποκαταστήσει την αξιοπιστία της». Παράλληλα ο κ. Σαμαράς

σημείωσε σχετικά με το ΔΝΤ ότι, « τα λάθη τα είχαμε επισημάνει από το πρώτο μνημόνιο, αλλά σήμερα πλέον δεν έχει νόημα να κοιτάζουμε πίσω και προχωράμε μπροστά. Διαψεύσαμε τους επαγγελματίες καταστροφολόγους».

«Το μόνο μελανό σημείο των τελευταίων χρόνων είναι οι νεοναζί» είπε ο Αντώνης Σαμαράς και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «υπηρετεί τους νεοναζί όταν ζητά να νομιμοποιηθούν όλοι οι μετανάστες». Κατηγόρησε επίσης τον ΣΥΡΙΖΑ για λαϊκισμό και για το γεγονός ότι «υπονομεύει τη χώρα να βγει από την κρίση διώχνοντας επενδυτές».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο πρωθυπουργός επισήμανε: «”Εμείς προσπαθούμε να φέρουμε επενδύσεις ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να τις αποτρέψει. Δεν θα αφήσουμε αυτή τη χώρα να συντριβεί στις πέτρες του μίσους που προωθούν οι δύο ακραίοι. Είμαστε η παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή που έβαλε την χώρα στην Ευρώπη. Για την παράταξη μας η λέξη έθνος είναι ιερή. Το έθνος είναι η ρίζα μας, η υπερηφάνεια μας, τα όνειρα μας”.

Keywords
Τυχαία Θέματα