Σχέση ολοκληρωτικής αγάπης – Σκύλος κρατάει ζωντανό 10χρονο που βρίσκεται σε κώμα [εικόνες]

Ο Ντίλαν είναι 10 χρονών και ζει σε κατάσταση ''φυτού'' από τότε που γεννήθηκε.

Είναι συνδεδεμένος με μηχανήματα που παρακολουθούν τα ζωτικά σημεία και την κατάσταση της υγεία του Το αγόρι όμως, έχει και ένα πιστό φίλο, που δεν είναι άλλος από ένα 6χρονο Staffordshire Bull Terrier που ακούει στο όνομα Τάσα.

Ο σκυλάκος είναι κάτι παραπάνω από φίλος. Είναι ολόκληρη θεραπεία. Ο σκύλος κάθε πρωί γλύφει τα χέρια του αγοριού και κουλουριάζεται πάνω του για μια

αγκαλιά. Παρόλο που το αγόρι δεν μπορεί να αντιδράσει, οι γονείς του αναφέρουν πως ο σκύλος καταφέρνει και κρατάει ζωντανό το παιδί.

"Κάθε φορά που ο σκύλος είναι μαζί του, η αναπνοή του γίνεται πιο ήσυχη και ο καρδιακός ρυθμός του πέφτει'', αναφέρει ο 59χρονος πατέρας του αγοριού.

Τώρα η οικογένεια βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα τρομερό αδιέξοδο. Μετακόμισαν στο Βραδεμβούργο (Γερμανία), όπου ισχύει ένα αυστηρό νομοθετικό πλαίσιο για κάποιες φυλές σκύλων οι οποίες έχουν χαρακτηριστεί ως επιθετικές. Κι ενώ μέχρι πρόσφατα δεν υπήρξε καμία αντίδραση από τις αρχές, ένα ατυχές περιστατικό άλλαξε το σκηνικό.

Όλα συνέβησαν όταν ο σκύλος τσακώθηκε με τον σκύλο του γείτονα, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις και συνεπώς την παρέμβαση των αρχών και τον κίνδυνο επιβολής του νόμου. Έτσι οι Γερμανικές αρχές ζητούν την απομάκρυνση του σκύλου, παρόλο που η παρουσία του παίζει σημαντικό ρόλο στην υγεία του παιδιού.

Η οικογένεια επιδιώκει δημόσια στήριξη και ζητά νομική βοήθεια για να κρατήσει τον σκύλο με τον Ντύλαν .

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα