Σε αυτό το κάστρο ο Αντώνης Σαμαράς γνώρισε και έβγαλε… selfie με τον πρίγκιπα Κάρολο

14:22 6/9/2014 - Πηγή: KoolNews

Εντάξει, όχι και selfie, αλλά μία φωτογραφία βγήκαν στα σίγουρα... Άλλωστε τους το επέτρεπε και το βρετανικό πρωτόκολλο φιλοξενίας της συνόδου του ΝΑΤΟ...

Και αφού κάθε αξίωμα είχε την δική του υποδοχή και φιλοξενία (οι Βρετανοί τηρούν κατά γράμα το «δεν είμαστε όλοι ίδιοι»), οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων ήταν προσκεκλημένοι του πρίγκιπα Ουαλίας και διαδόχου του βρετανικού θρόνου Καρόλου. Ο γιος της Βαλίσσας Ελισάβετ τους υποδέχθηκε (άνευ Καμίλας) με μια λαμπρή δεξίωση στο περίφημο Cardiff Castle.

Όπως

αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης, πρόκειται για ένα μεσαιωνικό κάστρο (που για να το επισκεφθεί ένας κοινός θνητός θα πρέπει να πληρώσει εισιτήριο 10 στερλίνες) που χρονολογείται από τον 12ο αιώνα. Το κάστρο είναι περικυκλωμένο από μια τάφρο με νερό γεμάτη πάπιες. Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα δωμάτιά του είναι το λεγόμενο «αραβικό δωμάτιο», που διαθέτει μια περίλαμπρη επιχρυσωμένη οροφή και μια καμινάδα κατασκευασμένη από λευκό μάρμαρο.

Το λεγόμενο Αραβικό Δωμάτιο

Στο κάστρο λοιπόν αυτό, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς γνώρισε τον πρίγκιπα Κάρολο, είχε μαζί του χειραψία και ένα photo opportunity. Συνάντησε και άλλους αρχηγούς κρατών, πλην όμως, δεν ήταν δυνατή, τουλάχιστον από την πρώτη ημέρα, συνάντηση με τον πλανητάρχη Ομπάμα.

The post Σε αυτό το κάστρο ο Αντώνης Σαμαράς γνώρισε και έβγαλε… selfie με τον πρίγκιπα Κάρολο appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα