Σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό στο Γράμμο για τους δραπέτες από την Αλβανία

Συνελήφθη ένας από τους τρεις ισοβίτες δραπέτες των φυλακών υψίστης ασφαλείας της Αλβανίας μετά τη συμπλοκή των ενόπολων καταζητούμενων με τους αστυνομικούς που σημειώθηκε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο ξυλείας στην ορεινή περιοχή μεταξύ Χρυσής και Πεύκου στην Καστοριά. Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε καλάσνικοφ και πρόκειται για το δραπέτης των Φυλακών Υψίστης Ασφαλείας Ντρενόβα, Γκεζίμ Τόμα. Η εξέλιξη επιβεβαιώνει την εκτίμηση, ότι οι 3 ένοπλοι κακοποιοί στο εγκαταλελειμμένο

εργοστάσιο ξυλείας, στο Πευκόφυτο, ήταν οι δραπέτες των αλβανικών φυλακών που διέφυγαν την σύλληψη στην χώρα τους.

Ο Γκεζίμ Τόμα είναι 31χρόνων, από την Ντίμπρα της Β. Αλβανίας και εξέτιε πολυετή ποινή κάθειρξης για ανθρωποκτονία ενός 25 χρονου, επειδή του έκλεψε τα καυσόξυλα. Οι δύο ένοπλοι δραπέτες, οι οποίοι διέφυγαν είναι ο Ρείς Χατζίραϊ ο οποίος είχε καταδικαστεί σε 13 χρόνια κάθειρξη για απαγωγή και Εντουάρντ Λούλο που εξέτιε ποινή για ανθρωποκτονία.

Οι δύο που διαφεύγουν είναι οι Ρεΐς Χατζίραϊ, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε 13 χρόνια κάθειρξη για απαγωγή, και Εντουάρντ Λούλο που εξέτιε ποινή για ανθρωποκτονία.

Υπενθυμίζεται ότι συνολικά επτά βαρυποινίτες είχαν αποδράσει την περασμένη Κυριακή από τη φυλακή Ντρένοβα. Εξ αυτών συνελήφθησαν τέσσερις από τις αστυνομικές αρχές της Αλβανίας. Πληροφορίες αναφέρουν οι τρεις είχαν εντοπιστεί με θερμικές κάμερες πριν από 2-3 μέρες και η αστυνομία είχε στήσει μπλόκα για τον εντοπισμό και της σύλληψή τους.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα