Σεραφείμ: Κι αν ανεβάζαμε έργο με την Κανέλλη λεσβία και τον Τατσόπουλο εκδιδόμενο;

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Crash μίλησε για την ομοφυλοφιλία, την παράσταση Corpus Christi και μια ιδέα για… αντίστοιχη παράσταση με πρωταγωνιστές πρόσωπα της πολιτικής σκηνής.

Δεν απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση για την ομοφυλοφιλία, λέγοντας πως αγαπά τους ομοφυλόφιλους ως ανθρώπους ωστόσο θεωρεί ότι ζουν μια δυστυχισμένη ζωή «έστω και αν χαμογελάνε και προσποιούνται ότι είναι ευτυχισμένοι. Ζούνε μια πληρέστατη διαστροφή της σεξουαλικότητας. Γίνεται και μια παράχρησις των ανθρωπίνων σωματικών οργάνων. Δεν είναι δυνατόν να μετατρέπεται ένα όργανο που αποβάλλει περιττώματα από το σώμα σε ερωτικό πεδίο. Αυτό αποτελεί πλήρη διαστροφή της ανθρώπινης ψυχής».

Ούτε την ερώτηση για τα όσα έγιναν έξω από το θέατρο όπου θα ανέβαινε η παράσταση «Corpus Christi» απέφυγε: «Τα μέλη της Χρυσής Αυγής κακώς συμμετείχαν σε αυτή τη διαμαρτυρία. Οι επιθέσεις αυτές ήταν μόνο λεκτικές, δεν ήταν επιθέσεις με μολότοφ, ούτε με πέτρες και ξύλα. Τι θα έλεγε άραγε η ελληνική πολιτεία αν κάποιος από εμάς συνελάμβανε το σχέδιο να κάνει μια θεατρική παράσταση στην οποία να εμφάνιζε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ως κίναιδο, την κυρία Κανέλλη ως λεσβία και τον κ. Τατσόπουλο ως εκδιδόμενο στην Λεωφόρο Συγγρού; Θα υπήρχε ποινική αναστολή ή όχι; Θα έπρεπε να παρέμβει η δικαιοσύνη ή όχι; Θα αντιδρούσαν αυτοί οι άνθρωποι ή όχι;».

Αποκάλυψε επίσης ότι ήταν κάποτε κολλητοί φίλοι με τον Κώστα Καραμανλή: «Ήμασταν συμφοιτητές, ήμασταν στο ίδιο έτος στη Νομική Σχολή Αθηνών. Βγαίναμε, πίναμε καφέ μαζί, συζητούσαμε επί ώρες. Μιλούσαμε και μετά τη Νομική. Όταν ανέλαβε πρωθυπουργός και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις δεν ήταν το παιδί που γνώρισα».

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις KoolNews